Raision Hahdenniemen uimaranta on nyt kunnostettu. Alueella on mm. matonpesupaikka, rantaravintola Playa del Raisio, laivaravintola Bruno, noin 800 venepaikkaa, kaksi luontopolkua ja mm. sup-lautojen vuokraustoimintaa.
Uutiset

Raision kaupunki juhlii Hahdenniemen uimarannan avajaisia 8.7. klo 14.00 – luvassa livemusiikkia

Raision kaupunki juhlii Hahdenniemen uimarannan avajaisia perjantaina 8.7. klo 14.00. Tilaisuudessa tarjotaan jäätelöt sadalle ensimmäiselle. Luvassa on myös kesäistä livemusiikkia.

Tilaisuudessa on mahdollista jutella Raision satama-alueen uudistuksesta ja kaupungin kehittämisestä kaupunginjohtaja Eero Vainion kanssa. Tavattavissa on myös muita kaupungin asiantuntijoita, muun muassa tekninen johtaja Timo Oja, satamavastaava Harri Riitamo ja kaupungininsinööri Mikko Kunttu

Hahdenniemessä on uitu ennenkin, noin 1970-luvun alkuun asti. Tänä keväänä rannalle on viety uutta hiekkaa ja tehty monenlaisia kunnostustöitä. Myös vedenlaatu on tutkittu ja sitä seurataan koko uimakauden ajan.

Hahdenniemen uimaranta on kaupungin ainoa uimapaikka kaupungin rajojen sisäpuolella. Raision kaupungilla on uimapaikka myös Naantalin Luonnonmaalla.

Satama-alueen kehittäminen on raisiolaisten toive ja yksi Raision kaupungin strategisista toimenpiteistä. Tavoitteena on palvella aiempaa monipuolisemmin asukkaita, matkailijoita ja veneilijöitä.   

Uimarannan ympäristöstä löytyy paljon tarjontaa kesäpäivän viettoon. Alueella on mm. matonpesupaikka, rantaravintola Playa del Raisio, laivaravintola Bruno, noin 800 venepaikkaa, kaksi luontopolkua ja mm. sup-lautojen vuokraustoimintaa.

Koirien uittaminen uimarannalla on kielletty, mutta satama-alueelta löytyy useita koirille soveltuvia uittopaikkoja.

Uimarannan osoite on Hahdenniementie.