Avantintiellä sijaitseva uudenkarhea toimipiste.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Q-Flex – joustavaa ja laadukasta komponenttikauppaa

Q-Flex perustettiin vuonna 1996 palvelemaan asiakkaita yksilöidyillä ratkaisuilla ja tarjoamalla kansainvälisesti tunnettujen päämiesten elektromekaniikan tuotteita.

Avantintiellä sijaitsevan uudenkarhean toimipisteen tarjoama materiaalivalikoima on hyvin laaja; valikoimista löytyy mm. liittimet, kaapelit, häiriönsuoja- ja lämmönhallintaratkaisut, antennit, IoT moduulit ja monet mekaniikkaratkaisut kuten kiinnitystarvikkeet.

Yhtiön Account Manager Juha Hautala kertoo Q-Flexin toimivan joustavasti asiakkaan kumppanina ja tarjoavan laadukkaita ratkaisuja Q-Flexin laajasta tuotevalikoimasta. Tämä tekee Q-Flexistä luotettavan ja nopean kumppanin automaatio-, elektroniikka- ja sähkötuotteita valmistavalle teollisuudelle.

– Tehtävänämme on ymmärtää asiakkaan komponentti- ja materiaalitarpeet ja löytää niihin oikeat ja optimoidut ratkaisut.

Asiakaslähtöistä palvelua

Toiminnan tärkeimpiä tekijöitä on asiakaslähtöisyys. Q-Flexiin voi olla yhteydessä, jos komponenteista on kysyttävää missä tahansa suunnittelu-, hankinta- tai tuotantoprosessin vaiheessa, Hautala vinkkaa.

Yhtiön nimi muodostuu englanninkielen sanoista quality (laatu) ja flexibility (joustavuus). Näille arvoille rakentuu myös Q-Flexin tapa toimia. Joustava kumppanuus ja laadukkaat ratkaisut ovat toiminnan keskiössä

– Meidän on tärkeää tuntea asiakkaamme ja näiden projektit sekä olla läsnä, Hautala kertoo ja sanoo sen Q-Flexissä tarkoittavan tiivistä yhteydenpitoa sekä tapaamisia asiakkaiden kanssa.

– Pyrimme olemaan mukana jo projektin aloitus- ja suunnitteluvaiheessa, joten voimme auttaa asiakkaitamme optimoimaan parhaimmin juuri kyseiseen sovellukseen sopivat tuotteet. Autamme ratkaisemaan asiakkaidemme mahdolliset design-haasteet kokemuksellamme, sekä yhteistyössä alan tunnetuimpien päämiesten kanssa.

Q-Flexin erottaa tavanomaisesta, verkossa eri nimikkeitä myyvästä jakelijasta se, että yritys tarjoaa laajaa taustatietoa liittimistä ja materiaaleista sekä komponenttitason optimointia, suunnittelun tukea ja myös joustavia logistisia ratkaisuja. Palveleva ja osaava asiakaspalvelutiimi auttaa ja tukee asiakasta materiaalivirranhallintaan liittyvissä asioissa.

Vientiä Eurooppaan

Materiaaleja toimitetaan valmistaville yrityksille, sopimusvalmistajille ja suunnittelutoimistoille; pienille, suurille – ja kaikille siltä väliltä.

Toiminta elektromekaniikan alalla tapahtuu pääosin Suomessa, muissa Pohjoismaissa, Baltiassa ja Itä-Euroopassa. Uusi toimipiste Avantissa tukee toimintaa mainiosti myös sijaintinsa puolesta.

– Tämä on logistisesti äärettömän hyvällä paikalla, Hautala sanoo ja kehuu uutta sijaintia isojen liikenneväylien välittömässä läheisyydessä. Naapurustossa on monia logistiikka-alan toimijoita, eikä lentokentällekään ole pitkä matka.

– Meille saapuu ja meiltä lähtee päivittäin paljon lähetyksiä, joten sijaintimme on nyt optimaalinen.

Avantintie 7

21420 Lieto

02 4894 500

info@q-flex.fi