Posti-konsernin toimitusjohtaja Turkka Kuusisto on ilmoittanut eroavansa yhtiön palveluksesta siirtyäkseen Finnairin toimitusjohtajaksi viimeistään 11.7.2024.
Uutiset

Postin toimitusjohtaja Turkka Kuusisto jättää yhtiön ja siirtyy Finnairille

Posti-konsernin toimitusjohtaja Turkka Kuusisto on ilmoittanut eroavansa yhtiön palveluksesta siirtyäkseen Finnairin toimitusjohtajaksi viimeistään 11.7.2024. Siihen asti Kuusisto jatkaa roolissaan Postin toimitusjohtajana.

“Turkka Kuusisto on tehnyt erinomaista työtä yhdessä tiiminsä kanssa ja johtanut Postia mittavan transformaation läpi purpose-lähtöisellä strategialla ja vahvasti ihmisiin keskittyen. Postista on tulossa moderni jakelu- ja logistiikkayhtiö, jonka toiminnan keskiössä on asiakaskokemus ja jolla on vahva asema vastuullisuustyön edelläkävijänä toimialallaan. Turkka on rakentanut ympärilleen vahvan johtoryhmän, jonka on erittäin hyvä jatkaa Postin viemistä eteenpäin. Kiitän lämpimästi Turkkaa hänen ajastaan Postilla”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Sanna Suvanto-Harsaae.

”Viimeisen neljän vuoden aikana olemme osoittaneet, että lähes 400 vuotta vanha instituutio voi uusiutua. Haluan kiittää kaikkia postilaisia sitoutumisesta ja erinomaisesta työstä Postin uudistamisessa ja strategiamme toteuttamisessa. On ollut etuoikeus olla osa tätä tiimiä ja upeaa matkaa. Uskon, että matka jatkuu onnistuneesti. Yhtiö on hyvässä kunnossa kohdatakseen tulevaisuuden mahdollisuudet. Jatkan yhtiön johtamista yhdessä tiimini kanssa samalla tarmolla myös loppuaikani Postilla”, sanoo Turkka Kuusisto.

Kuusiston seuraajan etsintä on käynnissä.