Nuoret johtajat
Tutustumispäivien tarkoituksena on antaa nuorille näkökulmia omiin ura- ja koulutussuunnitelmiin sekä työelämään.  
Uutiset

Päivä Johtajana – turkulaisnuoret tutustuvat 7.-11.11. johtajien työpäivään

Osana marraskuussa järjestettävää Päivä Johtajana -projektia paikallisten lukioiden opiskelijat pääsevät varjostamaan eli seuraamaan johtajan työpäivää lähietäisyydeltä. Aurajoen Nuorkauppakamarin järjestämässä projektissa turkulaisten yritysten johtajat ottavat yhden tai useamman 16–24-vuotiaan nuoren tutustumaan työtehtäviinsä yhden päivän ajaksi. 

Mukana projektissa yrityspuolelta ovat muun muassa Contio Henkilöstöpalvelut Oy, SHIFT Events Oy ja LähiTapiola Varsinais-Suomi.  

Suomen Nuorkauppakamarit ovat järjestäneet projektia vuodesta 2013. Tutustumispäivien tarkoituksena on antaa nuorille näkökulmia omiin ura- ja koulutussuunnitelmiin sekä työelämään.  

Projektin käytännön järjestelyistä vastaavat paikalliset nuorkauppakamarit eri puolilla Suomea. Projektin päätoteutusviikkoa vietetään vuonna 2022 viikolla 45 eli 7-11.11.

Projektin tavoitteena on:

  • Tuoda esiin johtajuuden haasteita, kannusteita ja kokemuksia
  • Tutustua nuorten näkemyksiin, arvoihin ja ajatuksiin työelämästä
  • Antaa vinkkejä ja tukea nuoren tulevaisuuspohdintaa
  • Vahvistaa nuorten kiinnostusta yrityksen/organisaation toimialaan
  • Innostaa nuoria yritteliäisyyteen

Uudistuneen projektin myötä nuoren on nyt mahdollista tienata johtajapäivästään!

Projektiin osallistuminen on helppoa niin nuorille kuin yrityksille, minkä mahdollistaa Work Pilots -verkkoalusta. Work Pilots huolehtii projektin rahaliikenteestä sekä mahdollistaa nuoren ja yrityksen vaivattoman yhteen saattamisen.

Yritykselle osallistuminen huomisen johtajuuden edistämiseen maksaa 250 euroa + alv per osallistuva johtaja, josta nuori saa 50 euron korvauksen (10€/h). Lopulla tuemme paikalliskamareita ja katamme kulujamme liittyen mobiilipalveluun, projektinhallintaan sekä laskutus- ja maksupalveluihin.

Lisätietoa Päivä johtajana -kampanjasta löytyy Suomen Nuorkauppakamarin sivuilta.