Åsa Heinonen, Robert Lindell ja edessä Bruno Lindell yrityksen 30-vuotisjuhlissa
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Oy Lind-Tec Hydro Ab: 30 vuotta hydrauliikka-alan parhaana ammattilaisena

Vuonna 1993 yrittäjä Robert Lindell perusti yhdessä isänsä Bruno Lindellin kanssa korkeatasoisten hydrauliikkakomponenttien ja -tuotteiden myyntiin ja asennukseen erikoistuneen yrityksen, Lind-Tecin.

Palvelua Orikedolla

– Meille myymälä on ensiarvoisen tärkeä, jotta voimme palvella henkilökohtaisesti asiakkaitamme. Valttinamme on myös laaja varastovalikoima, meiltä löytyy hyllytavarana runsaasti tarvikkeita ja komponentteja. Se on suuri vahvuutemme, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Åsa Heinonen. – Verkkokaupan kautta pystymme palvelemaan myös valtakunnallisesti.

– Kauttamme saa kaikki laadukkaat osat, sillä emme kuulu mihinkään ketjuun, joka sitoisi meitä tiettyyn valikoimaan. Asiakkaitamme ovat niin isot teollisuusyritykset kuin yksittäiset kuljettajat ja kotitaloudet. Myös maatalouskoneet ja -laitteet vaativat paljon meidän tuotteitamme ja osaamistamme. Lisäksi pystymme tekemään laajasti huoltoja meidän pajallamme, Heinonen lisää.

Palaute kannustaa

Kilpailu alalla on kovaa, mutta juuri palvelun laatu, ammattitaito ja kestävät komponentit ovat syitä miksi yritys on pysynyt markkinoilla.

– Me olemme maltillista kasvua hakeva yritys ja vankka pohja on pitkäaikaisten asiakkaidemme ja todella osaavan henkilökunnan ansiota, Heinonen tähdentää.

– Positiiviset asiakaspalautteet antavat uskoa omaan tekemiseen ja kriittinen palaute taas kannustaa parantamaan hommaa entisestään, yrittäjä Robert Lindell puolestaan kiittelee.

– Menestys vaatii uskollisten asiakkaiden ja hyvien työntekijöiden lisäksi itse yrittäjältä tinkimätöntä asennetta ja hyviä hermoja. Yrittäjän on tärkeää myös pitää välillä lomaa, Lindell muistuttaa lopuksi.

Oy Lind-Tec Hydro Ab

Orikedonkatu 6, 20380 Turku

02 243 7202

lth@lind-tec.fi

www.lind-tec.fi