OMA Yritysgroupin OMA Vuosikello -uutiskirje tekee taloushallinnosta helpompaa ja järjestelmällisen tehokasta, kertovat Asta Suikkanen ja Anniina Ahvenainen
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

OMA Yritysgroup avaa toimipisteen Avantiin

OMA Yritysgroup tarjoaa sivutoimipisteessään Avantin Mursketiellä alueen yrityksille uudenlaista palvelukokonaisuutta, johon kuuluvat assari-, kirjanpito- ja taloushallintopalvelut sekä konsultointi. Yrittäjä saa OMA Yritysgroupilta kaiken tarvitsemansa avun yrityksen pyörittämiseen talouden näkökulmasta.

Kirjanpitopalvelut ovat monelle jo tuttuja, mutta assistenttipalveluita on harvempi kokeillut. Assistenttipalveluita tarjoavan OMA Assarin operatiivinen johtaja Asta Suikkanen kertoo, että assari voi yrittäjän puolesta hoitaa arkisia ja päivittäisiä rutiineja kuten ostolaskujen maksamista, myyntilaskujen tekemistä ja excelien pyörittämistä.

– Oikeastaan mitä ikinä tarvitaan, me autamme, Suikkanen hymyilee.

Monella yrittäjällä on tapana yrittää säästää kuluissa tekemällä mahdollisimman paljon itse. Se tarkoittaa usein pitkiä päiviä ja työntäyteisiä viikonloppuja. OMA Assari vapauttaa yrittäjän tekemään omaa työtään paperisirkuksen sijaan.

Assistenttipalveluiden ostamisessa on se hyvä puolensa, että pienen yrityksen ei tarvitse ottaa palkkalistoilleen kokonaista henkilöresurssia. Avun ostaminen tuntipalveluna tarpeeseen on tehokasta ja säästää rahaa.

– Assari hoitaa mielellään annetut työt ja homma hoituu ajallaan.

Kirjanpidon lisäksi huolenpitoa

OMA Yrityspalvelut hoitaa yrityksen kirjanpidon asiantuntevasti. Toimintatapa perustuu kokonaisvaltaiselle tuelle ja on vahvasti etupainotteista. Tunnuslukuja käydään säännöllisesti asiakkaan kanssa läpi ja asiakkaalle tuotetut raportit ovat käyttökelpoista materiaalia yrityksen arjen ja päätöksenteon tueksi.

– Kirjanpitoa pidetään usein pakollisena pahana. Näkisin meidät kuitenkin jonkinlaisena huolenpitotoimistona, jossa erinomaiseen peruspalveluun kuuluu muun muassa eräpäivistä huolehtiminen ja ennakkoveroista ja mahdollisista jäännösveroista muistuttaminen, OMA Yrityspalvelun talouspäällikkö Anniina Ahvenainen kertoo.

Peruskirjanpidon lisäksi yritys pystyy talouspäällikön johdolla tekemään luvuista myös analyysejä ja lukujen tarkempaa tulkintaa sekä antaa tarvittaessa kehitysehdotuksia.

– Alv-laskelman yhteydessä lähetämme asiakkaalle aina kattavamman raportin, jossa selitetään onko esimerkiksi ostoissa tai kiinteissä kuluissa jotain erikoista ja olisiko jossain mahdollista säästää, Ahvenainen sanoo. – Pidämme yrityksen taloustilannetta koko ajan silmällä, ettei yllätyksiä pääse syntymään.

Yritysryhmän noin 180 asiakasta palvelee tällä hetkellä kahdeksan kirjanpitäjää, kaksi assaria sekä kaksi palkanlaskijaa. Palvelua saa suomen lisäksi englanniksi, tsekiksi, slovakiaksi, viroksi ja venäjäksi.

– Jokaiselle asiakkaallemme on nimetty oma kirjanpitäjä, kehen voi olla suoraan yhteydessä puhelimitse tai Whatsappin kautta jos jotain tulee. Apua saa aina nopeasti, eikä ketään jätetä pulaan, Suikkanen lupaa.

– Aina voi soittaa kirjanpitäjälle tai assarille – me selvitämme asiat!

ASSARIPALVELUT
Asta Suikkanen
040 550 5097
asta.suikkanen@oyg.fi
www.oyg.fi


TILITOIMISTOPALVELUT
Sanna Tammisto
044 241 9204
sanna.tammisto@oyg.fi

Toimistomme palvelevat:
Mursketie 1, 21420 Lieto
Tuotekatu 13, 21200 Raisio


Mikäli haluatte varmistua, että olemme toimistolla, kun tulette käymään, sovittehan tapaamisesta etukäteen.