Kuvassa Annika Rahtu ja Elisa Mäkilä
Uutiset

Nuorten rekrytointi tapahtuma Naantalissa keräsi suuren suosion

Amandis on Naantalin rannassa sijaitseva matkailu -alan työnantajayritys, joka tunnetaan parhaiten Maailman parhaista vohveleista. Amandis tarttui ajankohtaiseen aiheeseen ja järjesti paikallisille nuorille matalan kynnyksen rekrytointitapahtuman. Tapahtuman tavoitteena oli paitsi löytää kesätyöntekijöitä myös tarjota positiivinen työhaastattelukokemus. Amandiksessa työskentelevät Annika Rahtu ja Elisa Mäkilä ovat mukana Elinvoimaa yrittäjämäisellä osaamisella -hankkeessa, jossa Naantali on mukana pilottikuntana yhdessä Paraisten kanssa!

Amandis on yritys Naantalin rannassa. Perustajana toiminut Sirpa Ruohonen halusi tarjota työtä kaikille,
jotka haluavat tehdä töitä. Tämä ajatus on muodostunut yhdeksi Amandiksen arvoista, jota myös tällä hetkellä toimiva yrittäjä Annika Rahtu pitää tärkeänä arvona.

Amandis järjesti matalan kynnyksen rekrytointitapahtuman Naantalisille nuorille keskiviikkona 28.2.2024. Tapahtumaa markkinoitiin paikallisessa sosiaalisen median kanavassa, jonka tarkoituksena oli tavoittaa alueen kesätyötä hakevat nuoret.

Varttia ennen tapahtuman ilmoitettua aloitusajankohtaa paikalle saapui ryhmä nuoria. Tapahtuma alkoi klo. 17.00 ja noin klo. 17.10 ravintolasali oli jo täynnä innokkaita työnhakijoita. Nuoria oli lähtenyt liikkeellä positiivisella asenteella ja Amandikseen saapui yhteensä 31 Naantalilaista nuorta työnhakijaa!

Tapahtuma oli kaikin tavoin onnistunut. Ennakkoilmoittautumisia tai valmiita CV -pohjia ei pyydetty
lähettämään, vaan riitti kun saapui paikalle. Tilaisuudessa nuoret vastasivat yleisempiin työhaastattelukysymyksiin ja jokainen työnhakija haastateltiin henkilökohtaisesti. Kaikille nuorille annettiin yksilöllinen palaute sähköpostitse haastattelun jälkeen.

Haastattelut sujuivat kaikkien nuorien kohdalta hyvin ja voidaan todeta, että ainakin Naantalissa yrittäjämäinen kasvatus on onnistunut näiden 31 nuoren kohdalla. Amandis haluaa olla mukana tässä arvokkaassa työssä, jotta jokainen nuori saa mahdollisuuden kokea oikean työhaastattelutilanteen, koska nuorissa on tulevaisuus!