Nordic Business Forum 2022
Tämän vuoden teemana on tulevaisuuden johtaminen. Tiedossa on siis oivaltavia puheenvuoroja johtajuuden teemoista ja siitä mihin suuntaan ollaan liike-elämässä menossa.
Uutiset

Nordic Business Forum 2022 Helsigissä 20.-21.9. – huippuasiantuntijoiden puheet katsottavissa myös livestriiminä

Nordic Business Forum järjestetään nyt kahden vuoden tauon jälkeen 20.-21.9. Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma on striimataan livenä useille eri paikkakunnilla – myös Saloon! Tämän vuoden teemana on tulevaisuuden johtaminen. Tiedossa on siis oivaltavia puheenvuoroja johtajuuden teemoista ja siitä mihin suuntaan ollaan liike-elämässä menossa. Tapahtuma on ainutlaatuinen verkostoitumis- ja näkemyksien jakamismahdollisuus yrityksille, päätöksentekijöille ja opiskelijoille.

Kahden päivän tapahtumassa on puhujina huippuasiantuntijoita maailmalta, jotka jakavat oman näkemyksensä kestävästä johtamisesta, tulevaisuuden organisaation rakentamisesta ja kehittämisestä.

Tiistaina 20.9. klo 13-19 puhujina ovat professori Amy Edmondson (Harvard Business School) ja yrittäjä Petter Stordalen (Nordic Choice Hotels)  ja lukuisia muita.

Tilaisuudessa yksi puhujista on kirjailija Yuval Noah Harari (mm. Sapiens, Homo Deus), jonka luento The Most Important Skills for the Future of Work kuullaan keskiviikkona 21.9. klo 12.30.

Nyt kun maailman muuttuu nopeasti yhä arvaamattomammaksi,  saattaa olla, että Yhdysvaltalainen ekonomisti ja Nobel-voittaja Joseph Stiglitz tulee olemaan yksi kohahduttavimmista puhujista. Hän puhuu ke 21.9. klo 15.05 maailmantalouden tilasta ja tulevaisuuden näkymästä.

Ohjelman livestriimit katsottavissa Salon IoT Campuksella – tule verkostoitumaan

Salo IoT Campuksella pääsee seuraamaan maksutta Nordic Business Forum -livestriimiä 20.-21.9.2022. Kaksipäiväinen tapahtuma tuo Saloon innostavia puheenvuoroja näiltä maailmanluokan puhujilta.

Puheenvuorojen välissä on mahdollisuus verkostoitua, vaihtaa ajatuksia sekä tavata muita aiheista kiinnostuneita livenä Salo IoT Campuksella. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä viisi paikallista yrityskentän  toimijaa: OP Lounaismaa, Asianajotoimisto Fenno, Salon Kauppakamariosasto, Salo IoT Campus ja Yrityssalo.

– Yhteistyössä on jälleen voimaa, kun saadaan nämä inspiroivat esiintyjät livestriimin kautta Saloon, toteavat paikalliset tapahtumajärjestäjät yhdessä. Nyt on erinomainen mahdollisuus tehdä koronavuosien jälkeen niin sanottu ’’vuosihuolto verkostoitumiseen’’ ja tulla paikan päälle Campukselle!

Nordic Business Forum on järjestetty vuodesta 2010 alkaen

Tapahtuma on tullut tunnetuksi sekä vuosittain vaihtuvista teemoistaan että maailmanlaajuisesti erittäin tunnetuista puhujista. Näiden nimien joukkoon kuuluvat muun muassa Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama, Kalifornian entinen kuvernööri Arnold Schwarzenegger, Yhdysvaltain entinen varapresidentti Al Gore sekä brittimiljardööri Sir Richard Branson.

Jyväskylässä aikoinaan alkanut tapahtuma muutti järjestämispaikkansa Helsinkiin ja on nyt levinnyt myös muihin Pohjoismaihin. Tapahtuma kasaa vuosittain merkittävän yleisön; 2018 Helsingissä järjestettyyn NBF:ään osallistui reilut 7500 vierasta yli 40 eri maasta. Osallistujista lähes neljäsosa oli toimitusjohtajia.

Tutustu Salon livestream -tapahtumaan tästä.
Tutustu Nordic Business Forum 2022 -ohjelmaan tästä.