Naantalissa on lukuisia tapahtumia, jotka ovat Naantalin kokoisia ja näköisiä.
Uutiset

Naantali – Pohjolan Portofino on valmiina superkesään

Naantali tunnetaan Suomen kesäpääkaupunkina Tasavallan presidentin kesäasunnon eli Kultarannan puutarhan ansiosta, lisäksi Naantali on tunnettu Muumeista ja erityisesti vanhan kaupungin viehättävästä tunnelmasta kahviloineen ja ravintoloineen.

Nykyloistossaan Kultarannan puutarhaan voi tutustua vielä kesän 2022 ajan, jonka jälkeen se sulkeutuu suuren remontin tieltä. Uudistunut puutarha avataan seuraavan kerran yleisölle kesällä 2025.

Kesä 2022 tulee olemaan Naantalin superkesä, jota vauhdittavat lukuisat tapahtumat ja Suomen suurin yleisötapahtuma, Asuntomessut, jotka pidetään Naantalin Luonnonmaalla 15.7.–14.8.

Naantalissa on lukuisia tapahtumia, jotka ovat Naantalin kokoisia ja näköisiä. Trumputtaja ja kirkontornista soitettava Iltavesper kuuluvat Naantalin kesään joka ilta kello 20. Höyrylaiva Ukkopekka höyryää Turun ja Naantalin välillä 11.6.-13.8. välillä.

Naantalin Venemessut aloittavat kesän, Naantalin Musiikkijuhlat tarjoavat klassisen musiikin juhlaa. Unikeonpäivän juhlinta aloitetaan jo 25.7. Kirkkopuistossa ja Valtakunnan virallinen Unikeko heitetään mereen 27.7. kello 7.

SunFest – festivaali tarjoaa upean kattauksen musiikkia samassa paikassa. Elokuussa nautitaan herkullisista Smaku-annoksista 8.-20.8. ja Naantalin Kirjajuhlista 11.-14.8. sekä uppoudutaan keskiaikaan Naantalin Luostaripäivillä 27.-28.8.

Kaikki tapahtumat Visit Naantalin verkkosivuilta: www.visitnaantali.com