Uusi NaantaliWorks-sovellus on nyt ladattavissa sovelluskaupoista.
Uutiset

Naantali julkaisi uudistuneen verkostoitumissovelluksen yrittäjille

Naantalin kaupunki on julkaissut uudistuneen verkostoitumissovelluksen naantalilaisille ja alueella toimiville yrittäjille ja yritysten vastuuhenkilöille. Uusi NaantaliWorks-sovellus on nyt ladattavissa sovelluskaupoista.

Yrittäjien verkostoitumissovelluksen tarkoituksena on tarjota paikallisille yrittäjille matalan kynnyksen kanava tietoturvalliseen yhteydenpitoon ja yhteydenottoon sekä verkoston yrittäjien että kaupungin suuntaan. Uudelleenjulkaisun tavoitteena on palvella entistä paremmin naantalilaisten yrittäjien tarpeita. 

Yrittäjille suunnattu verkostoitumissovellus julkaistiin ensimmäisen kerran syksyllä 2021, jolloin NaantaliWorks-yhteisö toimi Hubholm-alustalla. Nyt NaantaliWorks on muuttunut kokonaan omaksi sovellukseksi. 

– Naantalilaiset yrittäjät toivovat kaupungilta verkostoitumismahdollisuuksien luomista sekä paikallisten yrittäjien yhteistyön tiivistämistä ja yritysten tunnettuuden kasvattamista. Sovellus vastaa näihin toiveisiin ja tukee ajasta ja paikasta riippumattomana viestintävälineenä erinomaisesti muita verkostoitumisen ja yhteistyön kehittämiseen tähtääviä toimenpiteitämme, kuten säännöllisten aamupalatilaisuuksien ja teematapahtumien yhteydessä tapahtuvaa tutustumista, toteaa Naantalin kaupungin elinkeinopäällikkö Lassi Rosala.

Mahdollisuuksia yhteistyöverkoston kasvattamiseen

Mobiilisovelluksen kautta yrittäjät voivat lähettää edelleen yksityisviestejä tai käydä ryhmäkeskusteluja. Uudelleenjulkaisun myötä keskusteluryhmiä on selkeytetty ja uudistettu. Tavoitteena on tukea yrityksiä erityisesti liiketoiminnan kehittämisessä ja yhteistyöverkoston kasvattamisessa. Käytännössä tämä tarkoittaa asiantuntija-apua, uusien yhteistyökumppanuuksien löytämisen mahdollistamista sekä paikallisten yritysten palveluiden tunnettuuden lisäämistä yritysverkoston sisällä.

NaantaliWorks-sovellukseen on rakennettu asiantuntijaverkostoa yrittäjien liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Sovelluksessa on mukana asiantuntijakumppaneita mm. oppilaitosyhteistyöhön, yritysrahoitukseen ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyen. Asiantuntijoita tuodaan uudistuneessa sovelluksessa esiin aiempaa näkyvämmin.

Myös NaantaliWorks-sovelluksen sisältö uudistuu, ja yrittäjät voivat jatkossa löytää sovelluksesta entistä enemmän yrittäjille räätälöityä sisältöä, kuten asiantuntija-artikkeleita sekä ajankohtaista tietoa. Tulossa on myös yrittäjille suunnattuja etätilaisuuksia, jotka järjestetään NaantaliWorks-sovelluksen kautta.

Jatkossakin kaupunki viestii sovelluksen kautta ajankohtaisista, yrittäjiä koskevista asioista nopeasti ja kohdennetusti.

Uusi sovellus ladattavissa

NaantaliWorks-sovelluksen voit ladata App Store tai Google Play -sovelluskaupasta. Nykyisiltä käyttäjiltä uuteen sovellukseen siirtyminen ei vaadi uudelleen rekisteröitymistä, vaan oma tili ja esimerkiksi keskusteluhistoria säilyy myös uudessa NaantaliWorks-sovelluksessa. Myös käyttöliittymä on vanhasta sovelluksesta tuttu. Vanhan Hubholm-sovelluksen voi poistaa. Uudet käyttäjät voivat rekisteröityä mukaan sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla. Kun rekisteröitymisesi on käsitelty, saat viestin rekisteröitymisen hyväksymisestä.