Harrikka juhlii 120 vuotta
Siitä on jo kolme vuotta, kun moottoripyöräilyn ystävät ovat viimeksi kohdanneet MP-messuilla, joten motoristitkin odottavat omaa heimotapahtumaansa kuumeisesti. Tällä kertaa mukana on ennätysmäärä merkkejä. Rakennettujen Custom-pyörien ja Miss MP -kisoihin voi vielä ilmoittautua. Kuva: Suomen Harley-Davidson.
Uutiset

Moottoripyörämessut 3.-5.2.2023 – esillä ennätysmäärin merkkejä

MP Moottoripyörämessuille pääsee vihdoinkin kolmen vuoden tauon jälkeen tutustumaan uusiin moottoripyörämalleihin. Esillä on tänä vuonna myös entistä enemmän sähkömoottoripyöriä ja -mopoja. Pohjoismaiden suurimmat moottoripyörämessut järjestetään 3.–5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa.

MP-messuilla on edustettuna ennätysmäärä moottoripyörä-, mönkijä-  ja mopomerkkejä uutuusmalleineen. Mukana ovat Aprilia, Benelli, BMW, CanAm, CF Moto, Ducati, GasGas, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, Niu, Piaggio, Polaris, Segway, Stark Varg, SuperSoco, Suzuki, Talaria, Triumph, Vespa, Yamaha ja Zero. Mukaan on jo nyt ilmoittautunut myös muita alan isoja toimijoita kuten Eurobiker, Mopo-Sport, Motonet, Storm, Rinta-Joupin Autoliike ja Rukka. Ja lisää on tulossa.

– Moottoripyörien maahantuojat ja kauppiaat odottavat innolla ensi helmikuuta. Siitä on jo kolme vuotta, kun ollaan viimeksi kohdattu MP-messuilla, joten motoristitkin varmasti odottavat omaa heimotapahtumaansa kuumeisesti. Tällä kertaa mukana on ennätysmäärä merkkejä. Isojen tunnettujen merkkien lisäksi messuille osallistuu uusia pienempiä merkkejä. Tarjoamme helmikuussa MP-messuilla paljon kiinnostavaa sisältöä, josta kerromme loppuvuodesta, kertoo tapahtuman projektijohtaja Niko Kantola Messukeskuksesta.

Tuttuun tapaan messuilla on rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show, moottoripyörämatkailun Tie vie -alue ja nyt 10. kertaa järjestettävät Miss MP-kisat.

Rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show’ssa on upeita pyöriä, jotka kisaavat neljässä sarjassa. Petrol Circus Custom Bike Show’hun voi ilmoittaa moottoripyöriä vuoden loppuun asti bikeshow@corsenero.fi

Miss MP-kisan hakuaika loppuu 15.12. Lauantaina 4.2. messuilla palkitaan Petrolin voittajat ja Miss MP.

Helsingin Messukeskus järjestää MP Moottoripyörämessut Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta. MP 23 -messut järjestetään 3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa. MP-messut järjestettiin edellisen kerran vuonna 2020 ja silloin messuilla vieraili yli 55 000 motoristia.

Toimituksen lisäys: Harley-Davidson Company juhlii tulevana kesänä 120-vuotista historiaansa. Heinäkuussa 2023 tapahtuu.