Vuosikalenteri
Mimmit sijoittaa -kalenteri havainnollistaa, että kun suunnittelee omaa talouttaan, tulee samalla suunnitelleeksi omaa elämää. 
Uutiset

Mimmit sijoittaa -kalenterin avulla opetellaan oman talouden hallintaa

Millaista elämää haluat elää vuoden päästä? Entä ensi kuussa? Minkä verran palkastasi jää käteen? Mitä eroa on tuloslaskelmalla ja taseella? Mimmit sijoittaa -median Pia-Maria Nickströmin, Evita Lestisen ja Hanna Tikanderin ideoima kalenteri selittää ymmärrettävästi oman talouden hallinnan käsitteitä. 

Mimmit sijoittaa -median tavoite on puhua vaikeaksi mielletyistä talousaiheista yksinkertaisesti ja saada entistä isompi joukko huolehtimaan omasta taloudesta. 

Mimmit sijoittaa
 Mimmit sijoittaa -median Pia-Maria Nickströmin, Evita Lestisen ja Hanna Tikander

– Arjen rahasuunnittelun helpottaminen itsetäytettävän kalenterin avulla on yksi missiomme konkreettisista ilmentymistä. Kalenterimme ei ihaile kiirettä tai jatkuvaa paahtamista. Se kannustaa kohti omannäköistä, inspiroivaa ja riittävän organisoitua arkea, kertoo Mimmit sijoittaa -median päätoimittaja Evita Lestinen. 

Mimmit sijoittaa -kalenteri havainnollistaa, että kun suunnittelee omaa talouttaan, tulee samalla suunnitelleeksi omaa elämää. 

– Jotta voi suunnitella tulevaa, täytyy tietää, missä mennään. Kyse ei lopulta ole siitä, kuinka paljon voi säästää kuukaudessa vaan siitä, kuinka kauan jaksaa pitää säästörutiineja yllä, sanoo toimitusjohtaja Pia-Maria Nickström. 

Kalenterissa selitetään ymmärrettävästi, mikä on tuloslaskelma ja tase, ja sen sivuilta löytää työkaluja, joiden avulla tehdään oma budjetti, tuloslaskelma ja sijoitussuunnitelma. Se sisältää myös inspiroivia podcast-, kirja-, elokuva-, dokumentti- ja tv-sarjavinkkejä. 

– Eri elämänvaiheissa raha merkitsee eri asioita, huomauttaa päätuottaja Hanna Tikander. 

– On virkistävää, että oppien ei tarvitse kulkea aina vanhempien suunnalta nuorille – oivaltava keskusteluyhteys kulkee molempiin suuntiin.  

Mimmit sijoittaa on alkujaan blogista kasvanut monikanavainen media, jonka suosituissa tapahtumissa ja Mimmit sijoittaa -podcastissa  puhutaan rennosti rahasta, sijoittamisesta ja säästämisestä.