Maskun Yrittäjät ja Maskun kunta syventävät yhteistyötä
Uutiset

Maskun Yrittäjät ja Maskun kunta syventävät yhteistyötä

Maskun Yrittäjien vuosikokouksessa keskusteltiin viime keskiviikkona kunnan ja yrittäjien yhteistyön vahvistamisesta sekä Maskun elinvoiman kehittämisestä. Kunnanjohtaja Miira Raiskilan ajankohtaiskatsauksessa korostettiin yhteistyön merkitystä ja sen positiivisia vaikutuksia paikallisesti.

“Olemme käynnistäneet yhdessä yrittäjien kanssa elinvoimaohjelman valmistelun, jonka tuloksia näemme ensi vuonna. Tämä ohjelma on tärkeä askel kohti yhteisiä tavoitteita ja se edistää avoimuutta yrittäjien ja kunnan välillä”, kertoo Raiskila.

Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Teija Leino painotti, että aktiivinen dialogi ja kunnan kanssa tehtävä yhteistyö on jo nyt vahvistunut. Hän näkee yhteistyön olevan vastaus yrittäjien tarpeisiin ja uskoo, että se avaa uusia mahdollisuuksia niin kunnalle kuin paikallisille yrittäjille.

Kokouksessa valittiin myös yrittäjäyhdistykselle vuoden 2024 hallitus. Leino valittiin uudelleen puheenjohtajaksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Hallituksessa jatkavat Valtteri Bergström, Jyri Heinonen, Sanna Hirvonen, Sari Lammi ja Pauliina Eloluoto, joka toimii sihteerinä ja rahastonhoitajana. Uusiksi hallituksen jäseniksi tulivat valituksi Emmi Isotalo, Elina Pinomäki ja Marko Salonen.

“Meillä on loistava tiimi. Olemme yrittäjiä varten ja valmiina tekemään uusia avauksia. Tulemme keskittymään paitsi kunnan ja yritysten, myös muiden sidosryhmien kanssa tehtävän yhteistyön vahvistamiseen,” Leino totesi.