Rantajuhlat Maskussa 2022
Maskun Päivän Markkinoita vietetään lauantaina 20.8. Maskun Rivieralla klo 11 alkaen. Markkinoiden jälkeen ilta jatkuu rantalavalla paikallisten bändien kera.
Uutiset

Maskun Päivän Markkinat ja iltabileet 20.8. – Maskun Yrittäjien teltalla myös kansanedustajat Esko Kiviranta ja Saara-Sofia Sirén

Maskun Yrittäjät ry on mukana Maskun Päivän Markkinoilla Rivieran ulkoilualueelle lauantaina 20.8.2022 klo 11-15. Yleisö voi tulla kokeilemaan Onnenpyörää ja jututtamaan kansanedustajia. Markkinoiden jälkeen ohjelma siirtyy rantalavalle (klo 16 – 21), jolle kiipeää neljä paikallista bändiä.

Yrittäjien teltalla paikalla on koko tapahtuman ajan maskulaisten yrittäiien lisäksi Varsinais-Suomen Yrittäjät ry:n varapuheenjohtaja Tapio Haapanen. Kansanedustajista paikalla ovat Saara-Sofia Siren (Kok) klo 11.30 ja Esko Kiviranta (Kesk) klo 13. Kannattaa tulla kyselemään heidän näkemyksiään ajankohtaisista asioista.

Yrittäjien teltalla pyöritetään myös Onnenpyörää, jonka päävoittona on Maskun Kalustetalon lahjoittama yllätyspalkinto. Lisäksi voi pyörittää itselleen lahjakortin K-Supermarket Maskuun, Askaisten Holviin tai Maskun juuri perustettuun golfsimulaattoriin tai vaikka kukan Mimosan Kukasta. Palkintoja saamme koko ajan lisää.

Maskun Päivän Markkinat on yhteisöllinen ja mukava tapahtuma, jossa on hienoa olla mukana ja tavata ihmisiä rennonletkeissä tunnelmissa”, sanoo Maskun Yrittäjien puheenjohtaja Teija Leino.

Masku 790 -juhlavuonna Maskun päivä tuo markkinatunnelmaa ja rantajuhlan Rivieralle, osoite Ruskontie 43! Mukana on useita paikallisia yhdistyksiä ja yrityksiä, paljon tekemistä, katsottavaa ja kuultavaa koko perheelle klo 11-15.

Markkinoiden jälkeen ohjelma siirtyy rantalavalle (klo 16 – 21), jolle kiipeää neljä paikallista kokoonpanoa: WillieGood, Duo Ilmiö, Tears Apart ja Freebone Chicken.

Lisätietoa tapahtumasta: Maskulaine.