Yrittäjät
Kunnanjohtajapaneeli on torstaina 17.11.2022 Kurittulan koulussa. Tilaisuus alkaa klo 17.45 kahvitarjoilulla ja varsinainen paneeli aloitetaan klo 18.00.
Uutiset

Maskun kunnanjohtajaehdokkaat yrittäjien tentattavina 17.11. torstaina

Maskun Yrittäjät järjestävät kaikille maskulaisille avoimen Kunnanjohtajapaneelin torstaina 17.11.2022 Kurittulan koulussa. Tilaisuus alkaa klo 17.45 kahvitarjoilulla ja varsinainen paneeli aloitetaan klo 18.00.

Kunnanjohtajapaneeliin on kutsuttu valintaprosessissa loppusuoralle päässeet: Nousiaisten kunnanjohtaja Teemu Heinonen, Raision talousjohtaja Sanna Häkli, Vaalan kunnanjohtaja Miira Raiskila ja Maskun talous- ja henkilöstöjohtaja Jenni Sipilä. Paneelin aiheita ovat muun muassa yrittäjyys, elinkeinopolitiikka, kunnan kehittäminen ja talous sekä hyvinvointialuepolitiikka.

Paneelin vetävät Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter ja Turun Sanomien päätoimittaja Jussi Orell.

– 1.1.2023 hyvinvointialueet aloittavat. Tästä syystä suomalaiset kunnat rakennetaan uudestaan. Näin ollen elinvoimasta huolehtiminen on kunnan tärkein tehtävä. Paneelissa saadaan varmasti kunnanjohtajaehdokkaiden näkemyksiä muun muassa tästä,  sanoo toimitusjohtaja Hanna Munter Varsinais-Suomen Yrittäjistä

Yleisö voi esittää panelisteille kysymyksiä etukäteen Facebookissa Maskun Yrittäjien Kunnanjohtajapaneelin-tapahtumasivulla ja paikan päällä Kurittulan koulussa. Paneelin vetäjät tutustuvat Facebook-tapahtuman kysymyksiin ja esittävät niitä kunnanjohtajaehdokkaille omien kysymystensä lomassa.

– Toivomme, että mahdollisimman moni maskulainen pääsee tutustumaan kunnanjohtajaehdokkaisiin. Luvassa on varmasti mielenkiintoinen ilta, toteaa Maskun Yrittäjien puheenjohtaja Teija Leino.

Maskun Yrittäjät ry toimii maskulaisten yrittäjien vahvana edunvalvojana tavoitteenaan parantaa yritysten toimintaedellytyksiä Maskussa. Yhdistys haluaa luoda avointa yrittäjämyönteistä ilmapiiriä ja olla mukana vaikuttamassa elinkeinopolitiikkaan yhteistyössä Maskun kunnan ja muiden toimijoiden kanssa.