Marko Kolehmainen
Nimitykset

Marko Kolehmainen vahvistamaan Tammerneonin palveluita

Tammerneon tunnetaan yhtenä Pohjois-Euroopan merkittävimmistä valomainostaloista. Nyt yhtiö on laajentamassa toimintaansa liikepaikkojen ja myymälöiden sisämiljööpalveluihin. Uudistukseen liittyy rekrytointi, jossa Marko Kolehmainen aloittaa Tammerneonin myyntipäällikkönä 1. kesäkuuta.

Kolehmaisella on lähes kolmen vuosikymmenen työkokemus silkkipaino-, digipaino-, teippaus-, suurkuvatulostus- ja valomainosalalta. Tehtävien kaari on ulottunut kentältä kulmahuoneeseen: sisä- ja ulkonäkyvyysprojekteihin liittyvää kokemusta on kertynyt niin asentajan, esimiehen, tuotantopäällikön, projektipäällikön kuin toimitusjohtajankin tehtävistä.

– Sekä Markon ammattimainen projektiosaaminen että syvällinen kokemus valomainos-, sisämiljöö- ja opasteprojekteissa vahvistavat olennaisesti Tammerneonin valmiuksia tarjota asiakkaillemme liikepaikkojen ilmeen kehittämisen aitoa kokonaispalvelua, sanoo Tammerneonin varatoimitusjohtaja Timo Mattila.

Myyntipäällikkö Marko Kolehmainen odottaa uusia tehtäviään ja uusien asiakkaiden kohtaamista positiivisella mielellä.

– Tuon kokemukseni kautta lisäarvoa Tammerneonin asiakkaille. Etenkin myymälämiljöön sisänäkyvyyden ja ostotapahtumaa tukevien asiakasopasteiden kehittämiseen minulla on paljon näkemystä. Yhtenä esimerkkinä voisi mainita trendin, jossa nostetaan ledvalaistuksella opasteita esiin ja samalla myymälän yleisvalaistusta kyetään himmentämään, jolloin päästään energiasäästöihin.