Mikko Itäranta
Uutiset

Männäisten torit alkavat 30.6.2023

Männäisten torin kesä käynnistyy perjantaina 30.6.2023 klo 16.00 – 19.00 Kalannin torilla. (Pankkitie 2, Kalanti). Tänä kesänä torit ovat avoinna joka perjantai 1.9.2023 asti.

Torimyynnin lisäksi torilla on tuttuun tapaan pop-up kahvila, johon on mukava tulla viihtymään ja nauttimaan kahvilan herkuista. 

Tämän kesän ensimmäisen torin musiikista vastaa Mikko Itäranta. ”Torilla on mukava ja mutkaton tunnelma. Kiva tulla taas keikalle tänäkin kesänä”, sanoo Mikko.

Torilla on mukana SPR Kalannin osasto, jonka pisteellä voit mittauttaa verenpaineen ja tutustua osaston toimintaan. Lisäksi lapsille on järjestetty onnenpyörä, jossa joka pyörityksellä voittaa. 

“Olemme saaneet mukaan torille myös SPR:n Varsinais-Suomen piiristä ruoka-avun projektipäällikkö Miika Norron ja terveyden asiantuntija Miia Rosenqvistin, joten tervetuloa meidän pisteelle juttelemaan ja tutustumaan SPR:n  toimintaan”, sanoo Kalannin osaston puheenjohtaja Anne Sankari 

Toritapahtuman järjestää Männäisten tori ry, joka on perustettu yhdessä eri toimijoiden kanssa kehittämään Kalannin keskusta-aluetta ja lisäämään Vakka-Suomen elinvoimaa.