Lyko avaa Suomen markkinoiden toisen myymälänsä Turun kauppakeskus Hansakortteliin. 
Uutiset

Lyko jatkaa kasvuaan ja kaksinkertaistaa myymälämäärän Suomessa

Kauneudenhoitojätti Lykolla on takanaan fantastinen myyntivuosi niin verkkokaupassa kuin  myymälässä. Black Week –kampanjan aikana myynti Suomessa kasvoi jopa huimat 170 %  edellisvuoteen verrattuna. Yritys jatkaa kasvuaan ja avaa Suomen markkinoiden toisen  myymälänsä Turun kauppakeskus Hansakortteliin. 

“Olemme erittäin iloisia voidessamme pian avata uuden myymälän trendikkääseen ja urbaaniin  yliopistokaupunkiin Turkuun. Bränditietoisuutemme on kasvanut merkittävästi vuoden 2023 aikana  ja Lyko on tänä päivänä Suomen nopeimmin kasvava kauneudenhoitobrändi – nyt on aika viedä  tavoitteet seuraavalle tasolle. Haluamme luonnollisesti olla markkinoiden suurin toimija ja näemme  verkkokaupan kävijämäärien kasvavan Suomessa, mutta nopeampi kasvu edellyttää useampaa  myymälää”, kertoo toimitusjohtaja ja perustaja Rickard Lyko

Lyko on etsinyt sopivia myymäläsijainteja ja löytänyt nyt optimaalisen paikan uudelle myymälälle.  Toukokuussa 2023 Helsinkiin menestyksekkäästi avatusta lippulaivamyymälästä on tullut  kohtaamispaikka kaikille kauneudenhoidosta kiinnostuneille sekä ihanteellinen alusta, jossa tavata  kuluttajia, järjestää tuotelanseerauksia sekä pitää erilaisia tilaisuuksia.  

“Koemme uniikin tapamme yhdistää digitaalisen ja fyysisen kaupan erottavan meidät muista  toimijoista Suomessa”, toteaa Rickard Lyko. 

Lykon tavoite on luoda inspiroiva paikka kaikille kauneudenhoidosta kiinnostuneille sekä toimia  kohtaamispaikkana paikalliselle yhteisölle Turussa. Myymälässä asiakaskokemus on aina keskeisessä  roolissa ja sen ydin on mahdollisuus kokeilla, haistaa, nähdä ja tunnustella tuotteita inspiroivassa,  leikkisässä ja puhuttelevassa ympäristössä. Lykon periaatteiden mukaan kaikki ovat tervetulleita ja kauneudenhoidon tulisi olla hauskaa, ilman liiallista vakavuutta tai suorituspaineita. 

“Olemme erittäin iloisia siitä, että Lyko on päättänyt avata Suomen ensimmäisen liikkeensä  pääkaupunkiseudun ulkopuolella juuri Turkuun ja Hansakortteliin. Lykon liikkeet ovat tulleet  tunnetuksi inspiroivina ostosympäristöinä. Lyko edustaa modernia, kansainvälistä liikepaikka ajattelua, jossa verkkokauppa yhdistyy saumattomasti fyysiseen myymälään”, Hansakorttelin  kauppakeskusjohtaja Henri Eteläpelto kertoo. 

Myymälä tulee sijaitsemaan kauppakeskuksen 1. kerroksen vilkkaimmalla käytävällä, lähellä  Aurakadun sisäänkäyntiä sekä kauppakeskuksen tapahtuma-alueita. 

Myymäläpäällikön sekä myymälätyöntekijöiden rekrytointi käynnistyy tammikuussa ja uusi myymälä avataan kevään aikana.