LämpöYkkönen ostaa enemmistöosuuden energiaremontteja tarjoavan LVI-Vesmenin liiketoiminnasta. Yrityskauppa astuu voimaan välittömästi. Kumpikin jatkaa toimintaansa omalla nimellään.
Uutiset

LVI-Vesmen osaksi LämpöYkkönen-konsernia

Lämmitys- ja viilennysratkaisuja tarjoava LämpöYkkönen ostaa enemmistöosuuden energiaremontteja tarjoavan LVI-Vesmenin liiketoiminnasta. Yritysosto vahvistaa kummankin yrityksen kasvunäkymiä.

Yritysosto on osa LämpöYkkösen kasvustrategiaa. Yritysten yhteisenä tavoitteena on kasvattaa LVI-Vesmenin asennusresursseja ja sitä kautta vahvistaa LämpöYkkösen asemaa Suomen suurimpana lämpöpumppujen asennus- ja huoltopalveluiden toimittajana.

Yrityskauppa astuu voimaan välittömästi. Kummatkin yritykset jatkavat toimintaansa omalla nimellään, eikä yritysostolla ole vaikutuksia henkilöstöön.

– LVI-Vesmen on pitkäaikainen kumppanimme, jonka ammattitaito on alalla laajalti arvostettua. Heillä on erityisen vahva osaaminen lämpöpumppujen ja lämmönjakoverkostojen asennukseen, sekä yrityspuolen kohteisiin. Olemme käyneet keskusteluja LVI-Vesmenin ostosta useaan otteeseen ja nyt oli oikea hetki yritysostolle, Veli-Matti Hautakoski, LämpöYkkösen toimitusjohtaja sanoo.

LVI-Vesmeniä yrityskauppaan houkutteli mahdollisuus olla osa isompaa konsernia jatkaen silti toimintaansa itsenäisenä yrityksenä. Nykyiset avainhenkilöt säilyvät LVI-Vesmenin osakkaina. Yhdessä yritykset voivat tukea toistensa kasvua ja kehitystä.

– Toimialamme on vahvassa kasvussa. Tunnemme LämpöYkkösen pitkältä ajalta ja halusimme vahvan kumppanin tukemaan yrityksemme kasvua, Matias Piilonen, LVI-Vesmenin, toimitusjohtaja kertoo.