Isolla loistoristeilijällä voi hemmotella itseään lukuisin tavoin
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Loistoristeilijällä hemmottelukin on luksusta

”Minä olen lomalla, minä saan unohtaa mitä haluan”, toteaa Ruttuvaari Muumisarjakuvassa. Ja on muuten aivan oikeassa – paitsi yhdessä asiassa. Lomalla ei saa unohtaa itsensä hemmottelua!

Yhä useampi suomalainen lähtee hemmottelemaan itseään loistoristeilijälle.


Yhä useampi suomalainen lähtee hemmottelemaan itseään loistoristeilijälle.
Eikä ihme, sillä loistoristeilyt ovat kuin kelluvia, jättimäisiä hemmotteluparatiiseja. Esimerkiksi talvisin Karibialla matkaava Costa Fascinosa -laiva on lähes 300 metriä pitkä ja laivasta löytyy huimat 17 kerrosta.

Isolla loistoristeilijällä voi hemmotella itseään lukuisin tavoin. Laivan ulkokannelta löytyy uima-allas, porealtaita ja allasbaari, jonka drinkit kuuluvat matkan hintaan. Drinkkejä voi siemailla vaikkapa porealtaan lämmössä.


Tosin lämpöä riittää muuallakin kuin altaassa, sillä lämpötila Karibialla pysyttelee koko vuoden noin 30 asteen tienoilla.


Erityisempään itsensä hemmotteluun löytyy kaksikerroksinen Samsara-kylpylä, joka tarjoaa erilaisten kylpyläpalveluiden lisäksi esimerkiksi thalassoterapia-allas, hierontoja, kasvohoitoja ja akupunktiota. Ja tietenkin saunan, sekä perinteisen että turkkilaisen höyryversion.

Suomalaiset ja muut pohjoismaalaiset ovat Euroopan innokkaimpia liikkujia. Meillä harrastetaan selvästi enemmän kunto- ja hyötyliikuntaa kuin muissa EU-maissa.
Joten pitäähän sitä nyt suomalaisia varten olla laivassa kuntosali! Costa Fascinosalla -laivalta löytyy hyvin varusteltu kuntokeskus, jossa voi esimerkiksi juosta, pyöräillä ja nostella puntteja.


Hien voi nostaa pintaan myös koripallokentällä tai tanssi- ja zumbatunneilla laivan kannella. Mikäpäs sen mukavampaa kun keikuttaa lantiota porukalla auringon alla – ja kellahtaa sitten aurinkotuolille palautumaan. 

Hemmottelu ei koske loistoristeilijällä vain kroppaa ja mieltä, vaan myös makunystyrät saavat osansa. Loistoristeilyn all inclusive -hintaan sisältyvät ruoat ja juomat a la carte -ravintolassa alkupaloista jälkiruokajuustoihin, kahviin ja konjakkiin.

Ja ruoka on muuten viimeisen päälle tehtyä, sillä laivalla työskentelee yli sata kokkia. Jokaisen käsiä tarvitaan, sillä italialaisen Costa-varustamon laivoilla kaikki ruoka valmistetaan alusta loppuun itse, jopa pasta.

Laivalla ei eineksiä suvaita.

Illallisen jälkeen voikin rentoutua esimerkiksi laivan kansainvälistä tasoa olevassa teatterissa, lukuisissa kaupoissa, diskossa tai kokeilla onneaan kasinolla.
Mistäs sitä tietää, ehkäpä hyvällä tuurilla tienaa rahat uuteen hemmottelureissuun.

Loistoristeilyt

Allied Travel Consultants Oy

010 231 6550

www.loistoristeilyt.fi