Mietoisten Säästöpankki yhdistyy Liedon Säästöpankkiin.
Uutiset

Liedon Säästöpankin toiminta laajenee Varsinais-Suomessa

Mietoisten Säästöpankki yhdistyy Liedon Säästöpankkiin 1.3.2022 alkaen. Yhdistymisen myötä Liedon Säästöpankin toiminta laajenee Varsinais-Suomessa Maskuun ja Mynämäelle. Toimipisteitä pankilla on jatkossa seitsemän paikkakunnan sijasta yhdeksällä paikkakunnalla Turun seudulla.

Liedon Säästöpankin tase kasvaa kaupan myötä noin 1,3 miljardiin euroon ja asiakasmäärä 55 000:een. Mietoisten Säästöpankin henkilökunta siirtyy Liedon Säästöpankin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yhdistyneessä pankissa työskentelee 120 asiantuntijaa.

– Palvelemme nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme nyt Turussa, Liedossa, Raisiossa, Naantalissa, Maskussa, Mynämäellä, Loimaalla, Kaarinassa ja Paimiossa, kertoo toimitusjohtaja Jouni Niuro.

Kokeneet pankit, 127-vuotias Liedon Säästöpankki sekä 101-vuotias Mietoisten Säästöpankki, allekirjoittavat yhteisen arvomaailman, juuret ja historian.

– 200-vuotisjuhlaa viettävän Säästöpankkiryhmän perustehtävä on alusta alkaen ollut suomalaisten vaurastumisen edistäminen ja sitä se on myös tänään, toteaa Liedon Säästöpankin tuleva varatoimitusjohtaja Ari Jutila, joka siirtyy varatoimitusjohtajan tehtävään Mietoisten Säästöpankin toimitusjohtajan tehtävästä.

– Yhdistämällä voimamme pystymme yhä paremmin edistämään asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia ja tuottamaan merkityksellisiä asiakaskohtaamisia niin digitaalisesti kuin kasvotusten, toteavat Niuro ja Jutila.