Conor Boyle
Nimitykset

Lidlin toimitusjohtaja vaihtuu

Lidl Suomen toimitusjohtaja vaihtuu syyskuussa. Lidl Suomen toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.9.2023 alkaen Conor Boyle. Suomen Lidliä nelisen vuotta luotsannut Nicholas Pennanen siirtyy Lidlin toimitusjohtajaksi Sveitsiin.  

Suomen kolmanneksi suurimman päivittäistavarakaupan toimitusjohtaja vaihtuu: Lidl Suomen toimitusjohtajaksi on 1.9.2023 alkaen nimitetty irlantilainen Conor Boyle, 45, joka on viimeiset vuodet vastannut Lidlin toiminnasta Pohjois-Irlannissa. Tätä ennen Boyle on toiminut ketjun toimitusjohtajana Ruotsissa.  

Pennanen jättää kipparin paikan Boylelle luottavaisin ja hyvin mielin.  

– Lidlillä on Suomessa tukeva jalansija. Markkinaosuutemme on noin kymmenen prosenttia, kasvamme kannattavasti ja olemme erottamaton osa suomalaisten arkea. Lisäksi meillä on vahva fanijoukko, joka kasvaa koko ajan. Olen iloinen, että voin jättää yrityksen seuraajalleni näin hyvässä ja vakaassa kunnossa, Pennanen summaa.  

Pennasen ura jatkuu Lidlin palveluksessa alppimaissa. Hän toimii syksystä 2023 alkaen ensin vuoden verran toimitusjohtajana Sveitsissä, ja siirtyy sitten samaan tehtävään Itävallassa.  

– Olen valtavan kiitollinen näistä vuosista, jotka olen saanut työskennellä Lidl Suomen riveissä osaavien ja motivoituneiden kollegoiden kanssa. Yhtiön perusta on vahva ja olen vakuuttunut, että Lidlin menestystarina jatkuu täällä Suomessa Conorin johdolla ja kaikkien yli 5600 taitavan kollegan voimin, Pennanen summaa.