Rakennusliike Lapti lanseeraa lasten ja nuorten liikkumista ja urheilua tukevan Tienaa tonni urheiluseuralle -kampanjan.
Uutiset

Lapti käynnistää Tienaa tonni urheiluseuralle -kampanjan lasten ja nuorten liikkumisen ja urheilun tukemiseksi

Rakennusliike Lapti lanseeraa lasten ja nuorten liikkumista ja urheilua tukevan Tienaa tonni urheiluseuralle -kampanjan. Kampanjan tavoitteena on tukea lasten ja nuorten liikkumista ja urheilua sekä urheiluseuroja ja -joukkueita varainhankinnassa.  

Monet urheiluseurat sekä urheilevien lasten ja nuorten huoltajat painivat kohonneiden harrastuskustannusten kanssa. Pahimmillaan kustannusten nousu eriarvoistaa lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia sekä lisää lasten ja nuorten liikkumattomuutta, mitkä aiheuttavat jo nyt huolta koko yhteiskunnassa.  

Lapti haluaa vastata huoleen ja tukea lasten ja nuorten liikkumista ja urheilua taloudellisella tuella. Lapti kutsuu urheiluseurat ja -joukkueet ilmoittautumaan mukaan Tienaa tonni urheiluseuralle -kampanjaan ja jakamaan omaa kampanjakoodiaan eteenpäin. Lapti maksaa jokaista 1.5.-30.10.2024 välillä yhtiöltä ostettua asuntoa kohden 1 000 € sille lasten tai nuorten urheiluseuralle tai joukkueelle, jonka koodin asunnonostaja antaa myyjälle kaupanteon yhteydessä.   

”Aktiivisena kotimaisena toimijana haluamme olla mukana liikuttamassa lapsia ja nuoria ja tuoda heille onnistumisen elämyksiä urheilun parissa. Suunnittelemme ja rakennamme tälläkin hetkellä lukuisia päiväkoteja, kouluja ja liikuntatiloja, joiden tilat pihoineen rohkaisevat ja kutsuvat lapsia ja nuoria arjen aktiivisuuteen ja liikuntaan. Olemme lisäksi vuosia tukeneet lasten ja nuorten liikuntaa henkilökunnan ehdottamien urheiluseurojen sponsoroinnilla. Uudella kampanjallamme voimme ulottaa tukeamme laajemmalle ja tuoda uuden, innovatiivisen keinon seurojen varainhankintaan”, kertoo Laptin toimitusjohtaja Jussi Karjula

Näin Tienaa tonni urheiluseuralle -kampanja toimii 

Kampanjaan ovat tervetulleita osallistumaan kaikki lasten ja nuorten urheiluseurat ja -joukkueet. Mukaan lähtevä seura tai joukkue käy rekisteröitymässä Tienaa tonni urheiluseuralle -kampanjaan täyttämällä rekisteröitymislomakkeen kampanjasivulla. Seura tai joukkue saa tarkemmat ohjeet ja yksilöllisen kampanjakoodin, jota voivat levittää eteenpäin. Seura tai joukkue saa 1 000 € per ostettu asunto lapsi- ja nuorisourheiluun jokaisesta asuntokaupasta, jossa asiakas kertoo asunnon ostohetkellä Laptille urheiluseuran tai joukkueen oman kampanjakoodin.