Kuljetusalan tapahtuma
Kuljetus 2023 -näyttely toukokuussa tulee tarjoamaan parhaan kattauksen alan tuotteita, palveluja ja yhteistyömahdollisuuksia yrityksille ja julkishallinnolle sekä kuljetus- ja logistiikka-alan nykyisille ja tuleville ammattilaisille. Tapahtuma sopii kaikille, joita kuljetusala kiinnostaa.
Uutiset

Kuljetus 2023 -tapahtuma Jyväskylässä toukokuussa – ennätyksellisen paljon nähtävää

Kuljetusalan suurtapahtuma järjestetään 25.−27.5.2023 messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa Jyväskylässä neljän vuoden tauon jälkeen. Tapahtuman näyttelypaikat ovat täyttyneet jo puolisen vuotta ennen tapahtumaa. Tapahtumaan pääsee rekisteröitymällä osallistujaksi veloituksetta, joten osallistua voi myös isommalla ryhmällä. Rekisteröityminen messuille avataan tammikuussa 2023.

Ensi toukokuussa kuljetusalan toimijat pääsevät jälleen verkostoitumaan ja tutustumaan alan uutuuksiin alan merkittävimmässä kotimaisessa tapahtumassa. Tapahtumassa on mukana yli 150 näytteilleasettajaa. Kuljetus 2023 -suurtapahtuma tarjoaa kävijöille kattavan läpileikkauksen kuljetusalaan.

Tapahtumassa ovat esillä uusin raskas ja kevyt kuljetuskalusto, päällirakenteet sekä läpileikkaus alan palveluista ja tarvikkeista Suomesta ja ulkomailta. Messuilla pääsee tutustumaan kuljetusalan uutuuksiin ja trendeihin sekä parhaisiin ratkaisuihin.

– Vastaava tapahtuma on viimeksi järjestetty vuonna 2019. Kuorma- ja pakettiautojen mallistot ovat ehtineet viime tapahtuman jälkeen uusiutua, joten tällä kertaa on poikkeuksellisen paljon uutta nähtävää ja kuultavaa. Koronapandemia ja geopoliittinen tilanne ovat kuristaneet myös autotuotantoa, mutta pahin saatavuuspula näyttää jo jääneen taakse. Raskaiden kuorma-autojen rekisteröinnit ovatkin jo kääntyneet viime kuukausien aikana kasvuun, kertoo toimitusjohtaja Tero Kallio Autotuojat ja -teollisuus ry:stä.

Päällirakenteiden toimiala odottaa Kuljetus-tapahtumasta menestystä

– Maailmantilanne aiheuttaa edelleen huolenaiheita lähinnä komponenttien saatavuuden ja niiden hintojen nousun osalta. Kysyntä on kuitenkin pysynyt hyvällä tasolla ja katsomme luottavaisesti tulevaisuuteen, toteaa Teknologiateollisuuden Perävaunut ja Päällirakenteet -toimialaryhmän puheenjohtaja Aki Sirén.

– Näyttelypinta-alaa on varattuna yli 27 000 m2 ja Kuljetus 2023 -osastopaikat on käytännössä jo nyt varattu loppuun. Näyttely tulee tarjoamaan parhaan kattauksen alan tuotteita, palveluja ja yhteistyömahdollisuuksia yrityksille ja julkishallinnolle sekä kuljetus- ja logistiikka-alan nykyisille ja tuleville ammattilaisille. Tapahtuma sopii kaikille, joita kuljetusala kiinnostaa. Ajankohta kannattaa ehdottomasti merkitä kalenteriin ja ottaa messut kevään suunnitelmiin, sanoo tapahtumasta vastaava myyntipäällikkö Hannu Mennala Jyväskylän Messuilta.

Tapahtumaan pääsee rekisteröitymällä osallistumaan veloituksetta, joten osallistua voi myös isommalla ryhmällä. Rekisteröityminen messuille avataan tammikuussa 2023.

Kuljetus 2023 -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Autotuojat ja -teollisuus ry, Teknologiateollisuuden Perävaunut ja päällirakenteet -toimialaryhmä sekä Jyväskylän Messut Oy. Tapahtuma järjestetään toukokuussa 2023 jo neljättä kertaa Jyväskylässä.