KRAMP investoi kasvuun Suomessa
Uutiset

KRAMP investoi kasvuun Suomessa

Kramp on Euroopan johtava maatalouden varaosien ja tarvikkeiden toimittaja ja sillä on yli 70 vuoden kokemus alalta. Suomessa Kramp Oy jatkaa kasvuaan. Suomalaisia maatalousalan yrittäjiä palvelee kattava jälleenmyyjäverkosto ja lisäksi täyden palvelun Powered by Kramp -kauppiaita on ympäri Suomea jo yhdeksän.

Varsinais-Suomessa Paimiossa sijaitseva yhtiön oma logistiikkakeskus ja konttori työllistäää nykyisellään jo n. 30 henkeä. Logistiikkakeskuksen sijoittuminen Suomeen mahdollistaa tuotteiden nopean ja varman toimituksen suomalaisille maatalousalan ammattilaisille. Asiantuntevaa teknistä tukea oikeiden tuotteiden löytämiseksi tarjoaa Paimiossa suomen- ja ruotsinkielinen asiakaspalvelu tuoteasiantuntijoineen. Lisäksi verkkokauppa palvelee yritysasiakkaita 24/7.

Pohjoismaiden suurin Powered by Kramp -myymälä Joensuun Konekeskus juhlistaa 12-vuotissyntymäpäiväänsä ja 1-vuotispäiväänsä Powered by Kramp -kauppiaana keskiviikkona 5.4. jolloin myös Kramp Groepin johtoryhmä Hollannista vierailee myymälässä. Myymälässä on paikalla Krampin lisäksi muitakin edustajia, mm. Portwest-työvaatteet, Cartec-autonhoitotuotteet sekä Woikoski. Lisäksi myymälässä on paljon hyviä syntymäpäivätarjouksia, jotka ovat voimassa lauantaihin 8.4. saakka.