Killin markkinat
Markkinahumua ja monipuolista ohjelmaa on tarjolla kello 10-14. Markkina-alueena toimii jälleen Varppeenaukio.
Uutiset

Killin markkinat houkuttelevat jälleen sankoin joukoin markkinaväkeä Raision keskustaan 27.8. lauantaina

Osana laajempia Raisio-päiviä järjestettävät Killin markkinat houkuttelevat jälleen sankoin joukoin markkinaväkeä Raision keskustaan. Tapahtumapäivä on lauantai 27. elokuuta ja markkinahumua on tarjolla kello 10-14. Markkina-alueena toimii jälleen Varppeenaukio, joka tunnetaan paikallisten keskuudessa paremmin Kelan parkkialueena.

Uutena asiana markkinoiden yhteydessä järjestetään Varppeenaukiolla lasten kirppis, jonka myyntipaikat varattiinkin pikaisesti täyteen. Tälle alueelle ovat tervetulleita tavaroitaan myymään alle 18-vuotiaat. Lasten kirppispaikat tarjottiin myyjille ilmaiseksi. 

Myös torin ympäristössä tulee olemaan toimintaa, kuten torimyyjiä, lasten oma touhualue ilmaisine pomppulinnoineen sekä raisiolaisia puolueita, joista kaikki saadaan tänä vuonna markkinoille kuntalaisia tapaamaan.

Monipuolista ohjelmaa markkinayleisölle

730-vuotisjuhliaan viettävä Raisio on mukana markkinoilla. Kaupungin esittelypisteellä juhlistetaan uuden asukaslukurajapyykin rikkoutumista.

Raisio Seura tuo paikalle jo tuttuun tapaan vähän vanhempaa kalustoa markkinaväen ihailtavaksi.

Tier-sähköpotkulautojen vuokraajat tarjoavat koeajoja ja opastavat vastuulliseen ajamiseen ja pysäköintiin. 

Monipuolisen myyjä- ja näytteilleasettajakaartin lisäksi markkinalavalla tullaan näkemään ja kuulemaan monipuolista ohjelmistoa. Pikkuväen ehdoton suosikki lienee raisiolainen Rokkikokki Duo, joka nousee lavalle kello 12.30.

Sekä nuorten että varttuneempien mieleen taasen varmasti ovat UVKH-Dancen tanssiesitykset sekä Michael Jackson -tanssi-imitaattori Zahir

Killin markkinoiden pääjärjestäjä on Raisiokeskus, mutta järjestelytoimikuntaan kuuluu myös kaupungin, seurakunnan sekä raisiolaisten yritysten ja yhdistysten edustajia. 

Myynti- ja esittelypaikkoja varattavissa vielä

Paikkamaksut:
– paikkamaksu 4x4m 60€ – varaa tästä: https://forms.gle/BQPszgZyQSnN8Tzf6
– raisiolaiset yhdistykset -50%
– sähköt 15€, voimavirta 25€ (vain tietyt paikat sähköllisiä, ilmoitettava mitä sähkölaitteita aikoo käyttää)