Jouluinen Hansakortteli
Uutiset

Kävijämäärä jatkaa kasvuaan Hansakorttelissa – joulumyyntiä vauhdittaa ilmainen parkkiaika ja uudistuneet liikkeet

Hansakorttelin kävijämäärä on syksyn aikana kasvanut kaksinumeroisin luvuin viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Myös joulukaudesta odotetaan vilkasta, sillä kysyntää tukevat monet uudistuneet liikkeet, uusi parkkietu ja aiempaa runsaampi ohjelmakattaus.

Turun ydinkeskustasta kuuluu nyt hyviä uutisia: Hansakorttelin kävijämäärät jatkoivat kasvuaan jo kolmatta kvartaalia peräkkäin.

”Joulukausi sai Turun keskustassa onnistuneen lähdön viime viikolla, ja kävijämäärä ylitti odotuksemme. Uskon, että muun muassa uudistunut joulutori, monipuolinen ohjelma ja tarjonta houkuttelevat Turun keskustaan runsaasti väkeä”, markkinointipäällikkö Mirva Järvinen sanoo.

Joulukauppaa vauhdittaakseen Hansakortteli on päättänyt tarjota parkkihallissaan kaksi tuntia ilmaista parkkiaikaa uutiskirjeen tilaajilleen aina vuoden loppuun asti. Järvisen mukaan etu on otettu hyvin vastaan ja uusia tilaajia on jo nyt tullut runsaasti.

Hansakorttelissa avattu useita uudistuneita myymälöitä

Hansakorttelissa on tehty syksyn aikana monia uudistustöitä, jotka ovat valmistuneet juuri joulusesonkiin. Stockmannin uudistunut tavaratalo, konseptiuudistuksen tehnyt Fazer Café, uudistettu Belizian myymälä infopistettä vastapäätä ja odotettu italialainen ravintola 450C. Marraskuussa avattu Kosken Leipomo on lyhyessä ajassa lunastanut paikkansa kaupunkilaisten sydämissä, ja siitä on kasvanut ketjun myynniltään suurin myymälä.

Joulun ajaksi Hansakortteliin avautuu myös pop up -pisteitä, muun muassa Kui Designilta ja Hiuspisteeltä. Käsityöläiset saapuvat myymään töitään Hansatorille 8.–9.12. ja 15.–23.12. Joulukauden aikana ravintolamaailmassa avaa uusi toimija Buru Teppanyaki, joka sijaitsee aiemmissa Brokadin tiloissa.

Järvisen mukaan Hansakortteli on satsannut aiempaa enemmän lisäksi joulun oheisohjelmaan.

”Ohjelmistosta haluaisin nostaa erityisesti esiin itsenäisyyspäivän viuluvirtuoosi ONEVIOLIN:in ilmaiskonsertit Hansatorilla ja toki perinteisen Lucia-kulkueen 13.12. Asiakkaitamme kiinnostaa varmasti myös uusi upea jouluinen kuvauspisteemme Thaliatorilla, jossa voi ottaa vaikka joulupukin kanssa kuvan itsestään aina jouluun asti keskiviikkoisin ja lauantaisin”, Järvinen kertoo.

Hansatorilla vähävaraisten perheiden lapsia voi ilahduttaa osallistumalla Hope ry:n perinteiseen joululahjakeräykseen, jossa toteutetaan vähävaraisten perheiden lasten tekemiä joululahjatoiveita.