ValuuttaOtto-automaatti ensimmäinen Varsinais-Suomessa
Uutiset

Kauppakeskus Skanssin palvelut laajenevat: Skanssiin 22 uutta sähköautojen latauspaikkaa ja ValuuttaOtto-automaatti

Turussa sijaitsevan Kauppakeskus Skanssin Kellariparkkiin avataan ensi viikolla (viikko 25) 22 uutta sähköauton latauspaikkaa, jotka ovat kaikkien käytettävissä Kellariparkin aukioloaikoina. Heinäkuun lopulla kauppakeskukseen tuleva ValuuttaOtto-automaatti puolestaan tuo helpon tavan nostaa valuuttaa – Skanssin ValuuttaOtto-automaatti on toistaiseksi ainoa koko Varsinais-Suomen alueella.

– Kauppakeskuksemme on ostospaikan lisäksi myös tärkeä asiointipaikka ja olemme iloisia voidessamme parantaa jälleen palvelutarjontaamme. Sähköautojen lisääntyessä on tärkeää tarjota autoille enemmän latausmahdollisuuksia ja eri valuuttojenkin nostaminen hoituu meillä sukkelasti, kertoo Kauppakeskus Skanssin kauppakeskuspäällikkö Heli Järvelä.  

ValuuttaOtto-automaatti ensimmäinen Varsinais-Suomessa

ValuuttaOtto-automaatti tullaan sijoittamaan Citymarketin asiakaspalvelun läheisyyteen kauppakeskuksen ensimmäiseen kerrokseen. Valuutan nostaminen onnistuu pankki- ja luottokorteilla.

– Automaatti näyttää ruudulla asiakkaalle ensin valuuttavalikoiman ja kunkin valuutan sen hetkisen valuuttakurssin euroon verrattuna. Vaihtokurssit otetaan kansainvälisistä kurssipalveluista ja ne päivittyvät lähes reaaliaikaisesti, kertoo johtaja Jyri Marviala Loomis Automatialta.

Valuutanvaihdosta perittävän palkkion suuruus vaihtelee.

– Korkeamman valuuttakurssiriskin valuutoilla on vähän isompi palkkio, ja matalamman kurssiriskin valuutalla pienempi. Seuraamme myös niin sanottua markkinahintaa, ja yritämme hinnoitella sen alareunaan. Kyllä me haluamme olla se edullisin vaihtoehto, jatkaa Marviala.