Skanssissa avautui vuoden 2022 aikana uusia liikkeitä ja ravintoloita, kuten Normal, Sokos Emotion, Nanso, Momotoko, Pancho Villa ja Boho Blooms.
Uutiset

Kauppakeskus Skanssin kävijämäärä kasvoi yli 10 %

Kauppakeskus Skanssin vuoden 2022 kävijämäärä kasvoi hieman yli 3,6 miljoonaan. Nousua vuoteen 2021 oli peräti 11 %. Skanssin liikkeiden yhteenlaskettu kokonaismyynti oli 124,4 miljoonaa euroa, joka on 2 prosenttia vuoden takaista parempi. 

Skanssissa avautui vuoden 2022 aikana uusia liikkeitä ja ravintoloita, kuten Normal, Sokos Emotion, Nanso, Momotoko, Pancho Villa ja Boho Blooms. 

– Vuosi 2022 oli Skanssille vireä kasvun vuosi. Uusien liikkeiden lisäksi pääsimme kävijämäärissä jälleen pandemiaa edeltävälle tasolle. Olemme lähiseudulle se ensisijainen kauppakeskus ja tarjoamme kompaktin kokomme vuoksi vaivatonta asiointia. Uskon, että juuri vaivattomuus ja hyvä saavutettavuus saavat kävijät tulemaan meille aina uudelleen, toteaa Kauppakeskus Skanssin kauppakeskuspäällikkö Heli Järvelä

– Vuosi 2023 näyttää myös valoisalta. Meille on tulossa sekä keväällä että syksyllä uusia liikkeitä, joista kerromme myöhemmin lisää, jatkaa Järvelä.

Skanssi on kauppapaikan lisäksi myös yhteisöllinen kumppani

Kauppakeskus on kauppapaikka, mutta myös asiointipaikka. 

–  Roolimme yhteisöllisenä kumppanina on meille tärkeä. Monet kävijät tulevat meille ostoskäyntien lisäksi asioimaan ja viettämään aikaa. Meiltä löytyy niin Turun kaupungin Monitori, Nuorisopalvelut kuin Kelakin. Turun ja Kaarinan Seurakuntayhtymän Skappeli puolestaan tarjoaa meillä kohtaamispaikan lapsiperheille. Senioreille suunnatut kauppakeskuskävelyt ovat myös suosittuja, luettelee Järvelä.