Päivittäistavaraketju
Päivittäistavaraketju Normal on jo Hansakorttelissa. Nyt 24.11. ketju avaa myymälän myös Skanssiin, minne on syksyn aikana avattu useita muita brändiliikkeitä.
Uutiset

Kauppakeskus Skanssiin uusia myymälöitä

Kauppakeskus Skanssiin avautuu uusia myymälöitä. Marraskuun 24. avataan uusin tulokas Normal. Nopeasti kasvava Normal on myymäläketju, joka tarjoaa erilaisia päivittäistuotteita.

– Olemme iloisia voidessamme avata myymälän kauppakeskus Skanssiin. Olemme odottaneet tätä tilaisuutta jo pitkään, joten olemme erittäin innoissamme tulevista avajaisista. Turku on meille jo tuttu kaupunki, ja meidät on otettu siellä lämpimästi vastaan. Olemme varsin positiivisia siitä, että tästä tulee hyvä myymälänavaus. Toivotamme ilolla kaikki avajaisiin 24.11. klo 10 alkaen, toteaa Normal Suomen maajohtaja Lasse Lauridsen.

– On upea juttu, että Normal saapuu Skanssiin. Myymälä tuo varmasti uutta kävijäkuntaa meille
kauppakeskukseen, kertoo Skanssin kauppakeskuspäällikkö Heli Järvelä.

– Saamme marraskuussa myös uuden liukuportaan käyttöön 1. kerroksesta 2. kerrokseen, mikä parantaa kävijöidemme asiakaskokemusta. Tavoitteemme on tarjota vaivatonta ja helppoa ostoskokemusta asiakkaillemme. Normal tulee sijaitsemaan juurikin uuden liukuportaan läheisyydessä toisessa kerroksessa, Järvelä jatkaa.

Skanssissa on avautunut ja avautuu vielä loppuvuodesta useita pop up -myymälöitä, kuten Catmandoo, Finlayson Pop-up, Papu X Voglia ja Muurla.

– Skanssissa on muutenkin ollut vilkas syksy. Uusia liikkeitämme ovat Nanso, Emotion ja Momotoko. Juhlistammekin lauantaina 19.11. uudistunutta Skanssia monin erilaisin tavoin. Tervetuloa meille silloin, toivottaa Järvelä.