Yksi Skanssin uusista tulokkaista on Emotion.
Uutiset

Kauppakeskus Skanssiin avautuu useita uusia liikkeitä

Kauppakeskus Skanssiin avautuu kesän ja syksyn aikana useita uusia liikkeitä ja ravintoloita. Jo ensi viikolla juhlitaan kahden uuden liikkeen avajaisia ja syksyllä avautuu kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike Emotion.

– Avasimme Emotionin Raisioon Kauppakeskus Myllyyn kaksi vuotta sitten. Asiakkaat ovat ottaneet kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliikkeen niin hyvin vastaan, että näiden kokemusten siivittämänä tuomme Emotion-ketjun myös Turkuun ja avaamme uuden liikkeen syksyllä Skanssiin, kertoo Emotioneista vastaava Sokos-johtaja Sanna-Liisa Byskata Turun Osuuskaupasta.

– Olemme erittäin iloisia tästä uutisesta! Emotion täydentää hienosti kauneuden ja hyvinvoinnin valikoimaa, kertoo Skanssin kauppakeskusjohtaja Maarit Hurme.

– On selkeästi huomattavissa, että korona-ajan aiheuttama epävarmuus alkaa olla ohitse ja taas uskalletaan rakentaa uutta. Ajan normalisoituminen näkyy myös jatkuvasti nousevissa kävijämäärissämme ja siksi liikkeemme palvelevatkin taas normaaleilla pidemmillä aukioloajoilla, Hurme jatkaa.

Kesäkuun alku tuo kauppakeskukseen kaksi uutta toimijaa: EAT Skanssiin tulee uusi makumaailma, kun meksikoilaishenkistä ruokaa tarjoava Pancho Villa avautuu jo ensi viikolla. Ravintola ottaa käyttöönsä myös Skanssin sisäpihalla olevan laajan terassialueen. Uudistunut RAX buffet on myös jo avannut ovensa.

Kesäkuussa avautuu myös Boho Blooms pop up, jonka valikoimassa on vaatteita ja sisustustuotteita mm. koristekristalleja, huonetuoksuja, koristekukkia ja muita lahjoiksikin sopivia tuotteita. Liike palvelee The Body Shopin naapurissa, ensimmäisessä kerroksessa.