Kare Group Oy vahvistaa asemiaan yrittäjyyden puolestapuhujana
Uutiset

Kare Group Oy vahvistaa asemiaan yrittäjyyden puolestapuhujana – Nousee Corona Capital Oy:n pääomistajaksi

Pääomasijoitusyhtiö Kare Group on allekirjoittanut merkittävän yrityskaupan vahvistaakseen rooliaan yrittäjyyden tukijana ja liiketoiminnan kehittäjänä Suomessa. Kare Groupista tulee rahoitusyhtiö Corona Capital Oy:n uusi pääomistaja, joka tavoittelee toimintansa kannattavaa kasvua suotuisassa markkinaympäristössä.

Yli 10 vuotta suomalaisia PK-yrityksiä rahoittanut Corona Capital on uuden omistajansa, Kare Groupin, käsissä valmiina kasvamaan ja laajentumaan. Kare Groupin tavoitteena on tukea Coronan seuraavaa kasvuloikkaa sekä etsiä mahdollisia yritysjärjestelyitä toimialan sisällä.

“Kare Group sijoittaa menestyviin yrittäjiin ja yrityksiin, jotka ovat osoittaneet kykynsä tehdä kannattavaa liiketoimintaa. Corona on toiminut jo pitkään alalla ja näemme siinä merkittävää kasvupotentiaalia. Kokenut tiimi saa tukea Kare Group -konsernista, ja olemme jo nyt löytäneet merkittäviä kasvun mahdollisuuksia yhteisen taipaleen alkumetreillä,” sanoo Kare Groupin hallituksen puheenjohtaja Jake Aalto.

“Tarvitsemme Corona Capitalin tulevaan kasvuvaiheeseen kokeneen kumppanin, jonka tavoitetaso on yhtä korkealla kuin meillä. Kare Groupin kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo aiemmin, ja tämä järjestely tuntui meille erittäin luontevalta vaihtoehdolta. Olemme vakuuttuneita siitä, että Kare Groupin tiiviin yhteistyön toimintatapa auttaa meidät saavuttamaan tavoitteemme yhdessä,” sanoo Corona Capitalin toimitusjohtaja Santeri Valve.

Corona Capitalin asiakkaita ovat suomalaiset PK-yritykset. Yhtiö on rahoittanut yli 180 miljoonaa euroa ja yli 28 000 transaktiota alustansa kautta. Suomalaiset yritykset ovat nykyisessä markkinaympäristössä haasteellisessa tilanteessa rahoituksen suhteen, mikä on näkynyt Coronan asiakasmäärissä kasvuna. Uuden pääomistajan ja uuden rahoituksen turvin yhtiö lähtee hakemaan merkittävää, kannattavaa kasvua.

Kare Group Oy on tunnettu yrittäjyyden puolestapuhujana ja arvostaa parempaa omistaja-arvoa sekä yrittäjien tukemista. Yhtiö etsii sijoituskohteikseen kannattavasti kasvavia yrityksiä, joilla on vahvaa toimialaosaamista, yrittäjähenkisyyttä ja näyttöjä menestyksekkäästä yritystoiminnasta. “Kare haluaa olla yrityksen ja yrittäjien luotettava kumppani, joka luo parempaa omistaja-arvoa. Tämän yrityskaupan myötä vahvistamme sitoutumistamme suomalaiseen yritysmaailmaan ja olemme valmiita tukemaan Coronan kasvua ja menestystä,” kertoo Jake Aalto.