Kakolan kylpylä
Anniskeluoikeuksilla varustetussa spassa on 20 vuoden ikäraja, mutta tiettyinä aikoina myös lapset ovat vanhempiensa seurassa tervetulleita.
Uutiset

Kakola Spa avaa ovensa 2. joulukuuta – vain aikuisille K20

Kakola Span avajaisia vietetään Turun Kakolanmäellä perjantaina 2. joulukuuta. Spa tarjoaa kävijöilleen pakopaikan arjesta ja useita ainutlaatuisia elämyksiä, kuten lumisuihkun, kivi- ja havusaunat sekä suola-altaan.

Kakola Spa sijaitsee harmaan Graniittilinnan sisäpihan suojissa, syvällä Kakolan kalliossa. Tilaa on yhteensä 2 500 neliötä ja spahan mahtuu kerralla rentoutumaan yli 200 asiakasta. Kaikki ylellisen spa käyttämä energia, lämpö ja viilennys otetaan talteen Kakolan jätevedenpuhdistamon prosessissa.

Kakola Spa on suunniteltu erityisesti aikuisten rentoutumiseen

Rauhallisen tunnelman ja asiakkaiden yksityisyyden varmistamiseksi kännyköiden käyttö ei ole span allas- ja saunatiloissa sallittua. Siksi se, millaiselta spassa varsinaisesti näyttää, selviää vain vierailemalla siellä. Spa on alusta asti suunniteltu hellimään kävijöiden kaikkia aisteja – ei vain Instagramia.

– Haluamme tarjota kiireistä arkea eläville aikuisille paikan, jossa voi aidosti unohtaa stressaavat asiat. Uskomme, että myös palveluiltaan ja ilmapiiriltään aikuisille kohdennetulle spalle on kysyntää, sillä kaikki kaipaavat joskus omaa aikaa ja täydellistä irrottautumista. Spa täydentää historialtaan ainutlaatuisen Kakolan alueen monipuolisen palvelutarjonnan ja tekee siitä yhdessä tiloistaan ja palvelustaan kiitosta saaneen hotellin sekä alueen palveluyritysten kanssa erinomaisen matkakohteen pidempäänkin oleskeluun, iloitsee Kakola Yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja, kiinteistöneuvos Olli Ojala.

Anniskeluoikeuksilla varustetussa spassa on 20 vuoden ikäraja, mutta tiettyinä aikoina myös lapset ovat vanhempiensa seurassa tervetulleita.

Kakola Spa tekee tiivistä yhteistyötä laajan ystäväkunnan saavuttaneen Ravintola Kakolanruusun kanssa, joka vastaa span juoma- ja ruokatarjoilusta. Span pääsyliput, hoidot ja hotellipaketit ovat varattavissa osoitteessa kakolaspa.fi.