Kaihdinliike Sandberg 50 vuotta!
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Kaihdinliike Sandberg 50 vuotta! Auringonsuojausta ammattitaidolla jo vuodesta 1973

Kaihdinliike Sandberg juhli merkkipäiväänsä maaliskuussa. Yrityksen perustamisesta tuli kuluneeksi 13.3.2023 tasan 50 vuotta.

Matka on ollut pitkä mutta aurinko on silti paistanut kutakuinkin samalla lailla. Ilmastonmuutos on muuttanut säiden ääri-ilmiöitä ja tuonut lisää helteisiä kesiä.

Kaihdinliike K. Sandberg perustettiin 13.3. vuonna 1973 Turun Yliopistonkadulle, josta toiminta lähti liikkeelle rullakaihtimien myynti- ja asennustoiminnalla.

Sittemmin valikoimiin tulivat sälekaihtimet ja markiisit sekä monet muut alan tuotteet

Nykyään Kaihdinliike Sandberg Oy:nä toimiva perheyritys työllistää noin 15-20 henkilöä sesongin ajoista riippuen. Toimintaa on Turun lisäksi Salossa, Helsingissä ja Oulussa.

Yrityksen kulmakivi on alusta saakka ollut laatu ja asiakaslähtöinen palvelu. Näinä 50 toimintavuoden aikana on maailmassa tapahtunut paljon ja samalla tuotteet ovat kehittyneet.

Nykyisten energiasioiden ollessa pinnalla kaihtimien ja aurinkosuojien merkitys kiinteistöjen asumisterveellisyyden ja liiallisen lämpenemisen estämiseksi tulevat entistä tärkeämmiksi.

Monissa uusissa taloissa on valtavat, jopa 6 m korkeat ikkunat, joista tulee luonnon valoa sisälle. Samalla ongelmana tulee liiallinen kuumuus, jota jäähdytyksen keinoin on vaikea hallita.

Siihen meillä alan ammattilaisina on ratkaisut, jotka eivät kuluta energiaa kuten jäähdytys.

Kaihdinliike Sandberg on kehittyvä yritys, jolla on hyvä maine ja siitä haluamme jatkossakin pitää kiinni.

Valmistamme edelleen suurimman osan tuotteistamme itse ja kehitämme uusia tuotteita parastaikaa mm vientiprojektiin.

Nuppulantie 33, 20320 TURKU

Puhelin (02) 276 9300

info@kaihdinliikesandberg.fi

www.kaihdinliikesandberg.fi