Kuvassa Patrick, Kari ja Katarina Gunn
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Kaarinalainen perheyritys: Kuljetusliike Gunn Oy 40 vuotta

Yrittäjä ja toimitusjohtaja Kari Gunn perusti kuljetusalan yrityksen isänsä kanssa vuonna 1983.

– Aloitimme isän kanssa yritystoiminnan muutamalla autolla. Nykyään meiltä saa kattavat maanrakennuksen palvelut ja kuljetukset.

Meillä on käytössämme nykyaikainen ja moderni kalusto, sillä varmistamme luotettavan palvelun ja kustannustehokkaan työskentelyn. Palvelun laatu ja hyvät asiakassuhteet ovat kantaneet näin pitkälle, Gunn kertoo yrityksestään.

Yrittäjän jaksaminen

Gunn muistuttaa kaikkia yrittäjiä sisällyttämään elämään työn vastapainoksi muutakin. Itse hän pelaa viikoittain höntsäkiekkoa, ja avantopulahdukset ovat hänen mukaansa oiva stressin estäjä.

– Lapsillekin sanon usein, että ottakaa iisisti. Delegointi on myös tärkeää, Gunn neuvoo. – Kun tekee itse parhaansa, se yleensä riittää, hän jatkaa.

Henkilökunta on kaiken A ja O

– Meillä on pisimmät työsuhteet kestäneet useita kymmeniä vuosia. Minä kyllä vaadin sitoutumista työhön, mutta myös joustan henkilökunnan suuntaan. Puolin ja toisin tätä peliä pelataan. Työvoimapula ei ole meitä koskettanut. Saatamme isoissa urakoissa kaivata kyllä lisävoimaa vuokratyöfirmoista, ja osa näistä työntekijöistä on sitten jäänytkin meille töihin, Gunn kertoo tyytyväisenä.

Gunn Oy työllistää tällä hetkellä 15 henkilöä ja omat lapset ovat osittain myös mukana toiminnassa.

– Yrittäjyys on siirtynyt verenperintönä jälkipolville, Katarina on osakkaana perheemme omistamassa V-S Puutarhamulta Oy:ssä ja Patrickilla on oma maahantuontialanyritys Stenmann Oy Ab, Gunn iloitsee.

Kuljetusliike Gunn Oy
Lautamiehenkatu 3
20780 KAARINA
www.kuljetusliikegunn.fi