Suomen Yrittäjät
Jyrki Hakkaraisen mielestä julkinen talous on saatava kestävälle pohjalle ja velanotto kuriin. Seuraavan hallituksen on parannettava yrittämisen edellytyksiä ja madallettava yrittämisen kynnystä muun muassa paikallista sopimista lisäämällä.
Uutiset

Jyrki Hakkarainen SY:n liittokokouksessa jatkokaudelle SY:n varapuheenjohtajaksi

Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Hakkarainen valittiin Suomen Yrittäjien liittokokouksessa jatkokaudelle Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajuuskausi alkaa heti ja kestää kaksi vuotta.

– Olen todella iloinen uudelleenvalinnasta ja valmis tekemään töitä yrittäjyyden edistämiseksi. Kiitän lämpimästi Yrittäjien kenttäväkeä luottamuksesta. Kiitos myös kanssaehdokkaille hyvästä työstä ja yhteishengestä, Jyrki Hakkarainen sanoo.

Yrittäjien puheenjohtajaksi valittiin jatkokaudelle jyväskyläläinen Petri Salminen. Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin vaasalainen Jenni Parpala. Jyrki Hakkarainen sai lauantaina Tampere-talossa pidetyssä vaalissa 1157 ääntä – ehdokkaista eniten.

– Olen luonteeltani maailmanparantaja ja parannettavaa onneksi riittää. Eduskuntavaalit ovat nurkan takana ja vaikuttaminen seuraavan hallituksen ohjelmaan on kriittisen tärkeää. Uskon, että yrittäjyys on ratkaisu moniin hyvinvointivaltiomme kohtaamiin haasteisiin.

Hänen mukaansa julkinen talous on saatava kestävälle pohjalle ja velanotto kuriin. Seuraavan hallituksen on parannettava yrittämisen edellytyksiä ja madallettava yrittämisen kynnystä muun muassa paikallista sopimista lisäämällä. Samoin sosiaaliturvaa on Hakkaraisen mukaan uudistettava kannustavammaksi.

– Myös yrittäjien eläkejärjestelmä pitää uudistaa perinpohjaisesti. Yrittäjien luottamus nykyjärjestelmään ei ole kunnossa, Hakkarainen toteaa.

Jyrki Hakkarainen on monialayrittäjä Salon Kiskosta. Pääasiallinen yritystoiminta tapahtuu Kiskon Laki Oy ja Raaseporin Laki -lakitoimistoissa. Lisäksi hän toimii sijoittajana, osakkaana ja hallitusammattilaisena useissa yrityksissä. Hän on yksinyrittäjä.