Maskun Yrittäjät
Tempauksessa mukana olevat yritykset saivat Jouluikkunaan oman tilan, jonka ovat somistaneet haluamallaan tavalla. Tavoitteena on tuoda joulumieltä ja -iloa Maskuun niin asukkaille kuin kunnassa vieraileville.
Uutiset

Jouluikkuna-tempauksella iloa Maskuun – Tyhjän liikekiinteistön ikkunoihin joulutunnelmaa

Maskun Yrittäjät ry järjestää jo toisen Jouluikkuna-tempauksen. Jouluikkunaa voi käydä tänä vuonna ihailemassa ajalla 1.12.2022-6.1.2023 entisen K-Marketin tyhjiksi jääneiden tilojen ikkunoissa loppiaiseen asti osoitteessa Keskuskaari 5, Masku. Viime vuonna tempaus toteutettiin Askaisissa.

Tempauksessa mukana olevat yritykset saivat Jouluikkunaan oman tilan, jonka ovat somistaneet haluamallaan tavalla: esimerkiksi joulutervehdyksellä, yrityksen myytävillä tuotteilla, palveluilla tai vaikka ohjeella lahjakortin ostoon.

– Oli todella hienoa, että saimme nyt tyhjänä olevan tilan käyttöömme jouluikkunaa varten. Siitä saamme kiittää Lounaisrannikon Osuuspankkia ja Kesko Länsi-Suomea, sanoo Krista Saarinen Maskun Yrittäjien jouluikkunan puuhatiimistä.

Tempauksen tavoitteena on tuoda Maskun keskustaan joulun tunnelmaa, jakaa iloa alueen asukkaille ja samalla lisätä maskulaisten yritysten tunnettuutta.

Tänä vuonna tempauksessa on mukana kymmenen yritystä. Ikkunasomisteensa ovat rakentaneet Autokoulu Teo, Cafe Periferia, Fysiopiste Axoni, Hietanen Sähkö, HPM Palvelut, Jalkaterapia Askel, Kahvilaitehuolto Esa Kiviniemi, Lounaisrannikon OP, Mannankylässä, Maskun apteekki, Powerfade areena -golfsimulaattori ja Suomen Diabeteskauppa.

Tavoitteena Maskun Yrittäjillä on toteuttaa teemaan sopiva ikkunasomistus koko Maskun alueella ja mahdollisesti myös vuoden muina juhla-ajankohtina. 

Maskun Yrittäjät ry toimii maskulaisten yrittäjien vahvana edunvalvojana tavoitteenaan parantaa yritysten toimintaedellytyksiä Maskussa. Yhdistys haluaa luoda avointa yrittäjämyönteistä ilmapiiriä ja olla mukana vaikuttamassa elinkeinopoliitiikkaan yhteistyössä Maskun kunnan ja muiden toimijoiden kanssa.