Ruissalojuoksut
Ruissalon saaressa juostavassa tapahtumassa matkat ovat Ruisriikki 10 km, jonka lähtöaika on klo 13.00 ja puolimaratonin (21,1 km) mittainen Ruisrääkki, joka lähtee klo 13.20. Vielä ehtii ilmoittautua.
Uutiset

Jo 50. Ruissalojuoksut lauantaina 17.9. – Vielä ehtii ilmoittautua!

Juoksutapahtumien klassikko Ruissalojuoksut järjestetään 50. kerran lauantaina 17. syyskuuta 2022. Ruissalojuoksut ovat yksi Suomen vanhimmista yhtäjaksoisesti järjestetyistä juoksutapahtumista. 

Ruissalon saaressa juostavassa tapahtumassa matkat ovat Ruisriikki 10 km, jonka lähtöaika on klo 13.00 ja puolimaratonin (21,1 km) mittainen Ruisrääkki, joka lähtee klo 13.20.

Turun Urheiluliiton järjestämään tapahtumaan on ilmoittautunut lähes tuhat juoksijaa.  

Ruissalojuoksujen tapahtuma-alue sijaitsee Ruissalon kylpylän alueella. Lähdöt tapahtuvat Saaronniemen leirintäalueella ja maalialue Ruissalon kylpylän piha-alueella.

Juoksureitit kulkevat muutoin perinteisiä reittejä pitkin ympäri Ruissalon.

Ruissalojuoksujen pysäköinti on järjestetty Saaronniemen leirintäalueelle, mutta järjestäjä suosittelee joukkoliikenteen käyttöä tapahtumapäivänä. Fölin linja numero 8 kulkee Turun keskustasta Puutorilta Ruissaloon. Ruissalon Kylpylän pysäköintialueet eivät ole käytössä juoksijoille eikä yleisölle. 

Vielä ehtii ilmoittautua mukaan

Ruissalojuoksuihin voi ilmoittautua vielä aina tapahtumapäivänä kello 12.00 asti, mutta ruuhkien välttämiseksi on kuitenkin suositeltavaa ilmoittautua tapahtumaan etukäteen www.ruissalojuoksut.fi tai viimeistään kilpailukansliassa Intersport Hansassa perjantaina 16.9 klo 12-19.  

Tästä voit ladata Osallistujan oppaan!

Ruissalojuoksut
Tule mukaan 50. Ruissalojuoksuun!