Hanaolutta hotellihuoneessa
Hotellin jokaiseen huoneeseen on asennettu oluthana, josta voit vapaasti nauttia käsityönä tehtyä olutta 10 litraa maksutta.
Uutiset

Japanissa hotelli tarjoaa yöpyjille 10 litraa käsityönä tehtyä olutta ilmaiseksi – jokaisessa huoneessa oma oluthana

Ulkomaan matkallasi kirjaudut sisään hotelliin ja huomaat, että mukavuuksiin kuuluu jonkinlainen ilmainen juoma, joka odottaa sinua huoneessasi. Olipa kyseessä pikakahvipakkaukset, pussit vihreää teetä tai jopa vain pullotettu vesi, näitä janoa sammuttavia ilmaislahjoja arvostetaan aina. 

Mutta Japanissa on hotelli, joka vie konseptin aivan uudelle tasolle. Hotellin jokaiseen huoneeseen on asennettu oluthana, josta voit vapaasti nauttia käsityönä tehtyä olutta 10 litraa maksutta.

Japanilaishotellissa oluthana huoneissa

Shizuoka Cityssä sijaitseva Villa & Barrel Lounge avattiin juuri tänä kesänä. Sen takana oleva yritys, West Coast Brewing, oli kuitenkin vakiinnuttanut asemansa yhdeksi Japanin suosituimmista käsityöpanimoista, ja hotelli sijaitsee aivan kadun toisella puolella panimoa. Joten näin lyhyellä jakelulinjalla hotellin jokaisessa viidestä huoneesta on oma oluthana ja 10 litraa West Coat Brewingin olutta yötä kohti ilmaiseksi, asiakkaiden nautittavaksi. Lisäksi se on erityisesti hotellihuoneiden hanoihin tarkoitettu juoma, jota ei ole saatavilla missään muualla.

Kymmenestä litrasta tulee yli 17 tuoppia tai yli 28 tölkkiä olutta, mikä saattaa olla enemmän kuin sinä ja matkakumppanisi voitte juoda yön aikana. Ei hätää. Voit ottaa kaikki ylijäämäoluet mukaan kotiin, jos sinulla on kanisteri tai pullo hiilihapollisten juomien, kuten oluen säilyttämiseen. 

Japanilaihotellissa oluthana joka huoneessa
Hotellissa on aulatila, missä voit nauttia käsityöolutta lisää.

Jos oleskelusi hotellissa venyy ja kaipaat enemmän olutta, on rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa Barrel Lounge -aulatila, missä on West Coast Brewing -taproom, eli hanahuone oluen ystäville. Yksi yö hotellissa maksaa noin 200 euroa.

Alkuperäinen artikkeli tässä.