Anna Pietilä on toiminut yrittäjänä vuodesta 2014 alkaen Uudessakaupungissa 46 vuotta toimineessa Uusi-Optiikka -optikkoliikkeessä.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Intohimona silmien terveys

Vuonna 2012 optometristiksi valmistunut Anna Pietilä on opiskellut myös biokemiaa. Luonnontieteiden tausta ja kiinnostus palvelualaa kohtaan yhdistyvät täydellisesti tässä työssäni, Pietilä iloitsee. – Optometristi on silmän terveyden ammattilainen, joka voi toimia yhteistyössä silmälääkärin kanssa. Pystymme arvioimaan silmäoireita ja antamaan apua asiakkaillemme jo ennen silmälääkärin tapaamista, hän selventää.

Apua kuiviin silmiin

Uusi-Optiikka auttaa kuivista silmistä kärsiviä potilaita. – Kuivia silmiä voidaan tutkia ja hoitaa onnistuneesti. Kuivan silmän tutkimus koostuu ensimmäisestä tutkimuskäynnistä, seurantakäynnistä ja jälkitarkastuksesta. Me annamme kotihoito-ohjeet ja olemme saaneet huimaa palautetta. Monilla oireet ovat poistuneet hoidon jatkuessa kokonaan, Pietilä kertoo tyytyväisenä.

Valinnanvapaus

Yksityisenä toimijana Uusi-Optiikka voi itsenäisesti päättää palvelut ja valikoiman. – Me tunnemme asiakaskuntamme ja pystymme räätälöimään palvelumme heidän tarpeitaan silmällä pitäen. Saamme päivittäin hyvää palautetta valikoimastamme, sillä kehyksemme eroavat ketjuliikkeiden tarjonnasta. Me toteutamme asiakkaidemme toiveet, lupaa Pietilä.

– Vaikka olemme pieni toimija, meillä on laaja varasto ja palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti mitä tulee silmien terveyteen ja lasien valintaan. Olen onnellinen osaavista ja sitoutuneista työntekijöistäni, hän kiittelee.

Alinenkatu 22, 23500 Uusikaupunki

02 8422 888

uusioptiikka@fennooptiikka.fi

www.uusioptiikka.fi