Vuonna 1993 Juhani Keto (vas.) aloitti yrityksen toiminnan. Yrittäjät Minna ja Pasi Hietanen ovat olleet alkuvuosista lähtien mukana perheyrityksessä.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Hydrauliikan ja pneumatiikan ammattilainen UNIMET Turku Oy täyttää 30 vuotta

ParkerStore -kumppanuus on lupaus laadusta

Orikedolla toimiva hydrauliikka- ja pneumatiikka-alan yritys Unimet Turku Oy on Turun alueen ainoa sertifioitu ParkerStore -myymälä. ParkerStore -ketju muodostuu hydrauliikan ja pneumatiikan ammattilaisista. Ketjuun kuuluvat itsenäiset, paikalliset, korkean osaamistason yritykset.

– Markkinoilla on valtava määrä eri tuotenimikkeitä. Me haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja Parkerin tuotteet tunnetaan alalla maailmanlaajuisesti laadustaan, mutta meiltä löytyy myös muita laadukkaita merkkejä, kertoo Pasi Hietanen. – Meillä on laaja yhteistyöverkosto ja asiakkainamme ovat kaikki omakotitalouksista, urakoitsijoihin ja suuriin teollisuusyrityksiin asti. Palvelemme kunnossapitopuolen yrityksiä, sekä suunnittelu- ja valmistavaa teollisuutta, hän luettelee.

Vahvuutena laaja varasto

– Laaja tuotevalikoima on ehdottomasti meidän valttimme markkinoilla, arvioi mm. yrityksen markkinoinnista vastaava Minna Hietanen. – Meillä on hyllytavarana omassa varastossa noin 20.000 eri nimikettä. Asiakkaamme luottavat ja tietävät, että meiltä löytyy aina ratkaisu ongelmiin. Päivystyksemme palvelee 24/7, sillä haluamme olla se joustava ja palveleva kumppani. Lisäksi konseptiimme kuuluu myös hyllyynkantopalvelu, näin asiakkaalta säästyy aikaa omaan ydintoimintaansa, hän jatkaa.

Juhani Keto pohtii, miten paljon ala on kolmessa vuosikymmenessä muuttunut. – Tuotteet ovat kehittyneet ja nimikkeitä tulee koko ajan vain lisää.

Hietaset haluavat kiittää pitkäaikaisia asiakkaitaan. – Lupaamme olla asiantunteva ja palveleva kumppani jatkossakin, sekä toivotamme myös uudet asiakkaat tervetulleiksi.

Orikedonkatu 6, 20380 Turku
02 276 8989
pasi.hietanen@unimetturku.com
www.unimetturku.com