Majoituspaikkoja tuli lisää puolisen sataa. Mukana myös varsinkin ulkomaalaisia viehättäneet Telkänpönttökylä.
Uutiset

Herrankukkaro laajentaa saaristopalvelujaan

Koronan aiheuttaman palvelutauon aikana naantalilainen Saaristomeren yksi kärkituotteista, Rymättylän Airismaalla sijaitseva kokous- ja virkistyskeskus ei jäänyt tuleen makaamaan. Tauon aikana toteutettiin laaja palvelukapasiteetin laajennus. Majoituspaikkoja tuli lisää puolisen sataa. Mukana myös varsinkin ulkomaalaisia viehättäneet Telkänpönttökylä. Majoituspaikkoja on nyt 150 vieraalle, mutta erityisjärjestelyin kapasiteetti voidaan nostaa 250 petiin.

Höyrylaiva s/s Ukkopekan siirtyessä risteilyajan ulkopuolella 9 kuukauden ajaksi Herrankukkaron laituriin, eksoottisia kokous- ja ruokailupaikkoja tuli lisää 150. Erilaisia kokoustiloja on 12 kpl yhteensä 300 vieraalle. 

Myös saunakapasiteetti on huomattava. 7 erilaiseen saunaan mahtuu samanaikaisesti 200 saunojaa. Uutuutena on ”sen seitsemän saunan seikkailukierros”.  

Yrityksen pääasiallinen palvelu kohdistuu ryhmille. Kokouksiin, koulutuksiin ja virkistystilaisuuksiin. Tänä vuonna järjestetään toistakymmentä erilaista retriittitilaisuutta varta vasten yksityisille vieraille. Erilaiset neule- ja joogaretriitit, majoitusviikonloput ja hyvinvointipäivät tuovat lisää vaihtelua jo perinteisiksi muodostuneille savusaunatilaisuuksille.   

Uutta lisäystä ovat saaneet myös ryhmille tarjottavat aktiviteetit. Esimerkiksi saunajooga, kaljajooga sekä äänimaljarentoutus metsäjoogineen ovat uutuuksia, jota tarjotaan myös kokoustilaisuuksien ohjelmaa piristämään. Työhyvinvointipalvelut ovat saaneet päivitystä hyvänolon retriittien muodossa. Myös yhteistyö Paavo Nurmi -keskuksen kanssa jatkuu Tyky-ohjelmien toteutuksissa.  

Korona kuritti yritystä, kuten koko alalla, mutta vuosi 2022 oli jo asiakasmääriltään ennätyksellinen. 10.000 vieraan raja rikkoontui ensi kerran yrityksen 27 vuoden historiassa.  

– Kun moni muu painoi jarrua koronasta johtuen, me painoimme kaasua, kertoo yrityksen vanhaisäntä/kiireapulainen ja kantaisä Pentti-Oskari Kangas.