Hautaustoimisto Saarisen liike 1930-luvulla
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Hautaustoimisto Saarinen täytti 120 vuotta

Perinteikäs perheyritys palvelee monipuolisesti surun hetkellä

Turussa jo 120 vuoden ajan asiakkaita palvellut Hautaustoimisto Saarinen on täyden palvelun hautaustoimisto, josta saa monipuolista ja hienotunteista asiakaspalvelua surun kohdatessa.

Hautajaisiin liittyy paljon enemmän järjesteltävää kuin moni osaa etukäteen ajatella, ja nykyään myös vaihtoehtoja on valtava määrä. Monelle asiakkaalle koko tilanne on uusi ja lisäksi hyvin surullinen, joten on turvallista, kun kumppanina on yritys, joka tuntee alan.

–Hautajaisiin liittyvää tietoa ei välttämättä löydy kootusti kovin helposti, mutta meillä on niin pitkä kokemus, että osaamme kyllä neuvoa asiakkaitamme monissa eteen tulevissa asioissa, kertoo Jarita Saarinen-Yrjas.

Hautaustoimisto Saarisen perinteet ulottuvat vuoteen 1902, jolloin puuseppä Karl Gustaf Saarinen perusti yrityksen. 120 vuodessa siitä on kasvanut perinteikäs perheyritys, jonka toiminnassa on mukana nyt jo neljäs sukupolvi. Vuosien varrella yritys on pystynyt uudistumaan ja vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Tarjolla on paitsi arkkuja ja uurnia, myös monipuolinen valikoima palveluita.

–Palvelu on kaiken ydin. Meidän ja yhteistyökumppaniemme kautta saa hoidettua kaikki hautausjärjestelyt aina siunaustilaisuudesta hautakiveen ja perunkirjoitukseen asti, Saarinen-Yrjas kertoo.

Alkujaan Hämeekadulla toiminut Hautaustoimisto Saarinen muutti Linnankadulle Reginan kiinteistöön sen valmistuttua vuonna 1929 ja on toiminut samalla paikalla siitä lähtien.

–Kivijalkaliike keskustassa on meille erittäin tärkeä asia, koska mieluiten kohtaamme asiakkaan henkilökohtaisesti. Hautajaisiin liittyvät asiat ovat herkkiä, ja lisäksi vaihtoehtoja on paljon, joten asioista on helpointa puhua kasvotusten.

Hautaustoimisto Saarinen täyttää 120 vuotta 2.6.2022. Merkkipäivää vietetään työn merkeissä.

Hautaustoimisto Saarinen

Linnankatu 9, 20100 Turku
02 2323235

htsto@saunalahti.fi
hautaussaarinen.fi