Hammashoidon aatelia, perinteisen hinnalla
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Hammashuolto työsuhde-etuna

Suun hyvinvointi ja hammashuolto ovat osa työkyvyn ylläpitoa, jota työnantaja voi tarjota henkilöstölleen työsuhde-etuna.

Säännöllisillä tarkastuksilla voidaan ehkäistä monia vaivoja ja tulehduksia, joista hoitamattomina voi aiheutua isojakin terveysongelmia. Hyvällä suunterveydellä on näin vaikutusta myös sairauspoissaolojen vähenemiseen.

-Hammashoidon tarjoaminen työsuhde-etuna auttaa ylläpitämään henkilökunnan hyvinvointia. Tulehdukseton ja terve suu ei vie voimavaroja elimistöstä, mikä auttaa sekä terveenä pysymisessä että operaatioista kuntoutumisessa. Hoidettu suu voi myös nopeuttaa tietyissä tapauksissa hoitoon pääsyä. Suun tulehdukset voivat olla este kiireettömiin operaatioihin pääsyssä. Tulehdus hidastaa paranemista ja voi estää esimerkiksi keinonivelien luutumista, von Dentsin hammaslääkäri Tiina Ranne luettelee.

Edun piiriin voi kuulua kaikki perinteinen hammashuolto. Työnantajalle vähennyskelpoisia ja työntekijälle verottomia ovat tavanomaiset ja kohtuulliset terveydenhoidolliset palvelut.

Käytännössä asia etenee siten, että yritys tekee von Dentsin kanssa sopimuksen, jossa määritellään menettelytavat. Sopimuksessa voidaan eritellä edun piiriin kuuluvat toimenpiteet tai euromääräinen edun suuruus.

Uskomme, että tällainen työsuhde-etu vahvistaa myönteistä työnantajamielikuvaa, Markkula lisää.

Hammashoidon aatelia, perinteisen hinnalla

Turkulainen yksityinen Hammaslääkärikeskus von Dents sijaitsee Kurjenmäessä upeasti saneeratussa vanhassa sairaalarakennuksessa, Kurjenlinnan entisessä neuvolassa. Vanhat mutta modernisoidut tilat luovat hyvää henkeä työskentelyyn ja asiakkaiden kohtaamiseen.

Tiloissa on panostettu ilmapiiriin ja rauhoittavaan tunnelmaan.

Aulaan astuessa rauhoittava musiikki ottaa vastaan ja seesteinen tunnelma valtaa mielen. Tämä on jotain aivan muuta kuin perinteinen kliininen sairaalamainen ympäristö.

-Olemme halunneet luoda potilaille niin miellyttävän kokemuksen kuin mahdollista. Meillä on myös käytössämme alan viimeisin teknologia, mikä auttaa meitä tuottamaan laadukkaita palveluita nopeasti ja kustannustehokkaasti, Tiina Ranne kertoo.

Vuonna 2021 perustettu yksityisomisteinen klinikka työllistää 19 alan ammattilaista.

von Dents hammaslääkäriasema

Kurjenmäenkatu 10 G 1–2, rak. 31

20700 Turku

www.vondents.fi

Sopimusasiat:

Matti Markkula

Puh. 040-5050856
matti.markkula@vondents.fi