Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka jättää Hämeen Yrittäjien toimitusjohtajan tehtävän tulevana keväänä ja siirtyy yrittäjäksi 1.3.2024 alkaen.
Uutiset

Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja jättää tehtävänsä ja siirtyy yrittäjäksi

Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka jättää Hämeen Yrittäjien toimitusjohtajan tehtävän tulevana keväänä ja siirtyy yrittäjäksi 1.3.2024 alkaen.

– Kiitän kaikkia yhteistyökumppaneita ja yrittäjiä näistä 16 vuodesta, jotka olen saanut toimia hämäläisen yrittäjyyden näköalapaikalla. Nyt on hyvä hetki siirtyä jäsenyrittäjäksi, Juha Haukka kiittää.

Hämeen Yrittäjät on profiloitunut maakunnallisena yrittäjien edunvalvojana, joka tekee vahvaa yhteistyötä kehittämisyhtiöiden, oppilaitosten, maakunnan liiton ja viranomaistein kanssa.

– Yhteistyö lisää yhteistä hyvää. Olemme toteuttaneet merkittäviä kehittämisohjelmia julkisiin hankintoihin, yritysten neuvontapalveluihin ja koulutukseen liittyen, Hämeen yrittäjien puheenjohtaja Janne Lintukorpi toteaa.

– Vanajavesisäätiön perustaminen on ollut yksi mielenkiintoisimmista asioista, joita olen saanut olla edistämässä. Toinen on Eurooppa-yliopisto, jonka rakentaminen on käynnissä. Saa nähdä, syntyykö siitä uusi yliopisto, jonka yksi kampus tulee olemaan Hämeessä? Mutta kaikkein suurin ja tärkein asia on ollut jakaa yrittäjien arkea ja välittää heidän näkemyksiänsä ja tarpeita yhteisen päätöksenteon eväiksi, Haukka summaa.

Omaa tulevaa yritystoimintaa Haukka ei vielä kommentoi.

– Täysillä mennään vielä päätyyn saakka ja sitten ensi keväänä keskitytään uusiin juttuihin. Sitten niistä kerrotaan myös lisää.

Hämeen Yrittäjät aloittavat uuden toimitusjohtajan rekrytoinnin välittömästi.

– Kiitämme Juhaa tehdystä työstä ja toivotamme hänet tervetulleeksi jäsenyrittäjäksi. Hänen seuraajaksi tulemme hakemaan vahvaa vaikuttajaa, joka tuntee yrittäjät ja on valmis laittamaan ”kädet saveen” hämäläisen yrittäjyyden puolesta, Janne Lintukorpi kertoo.

Hämeen Yrittäjät on Suomen Yrittäjien aluejärjestö Kanta-Hämeessä. Aluejärjestöllä on 14 paikallisyhdistystä, yksi jokaisessa kunnassa, pl. Hämeenlinna, jossa on neljä paikallisyhdistystä. 2545 jäsenyrityksessä on yhteensä 18 000 työntekijää ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto on 4,4 miljardia euroa.