Raision kaupunki hakee Hahdenniemen uimarannan läheisyyteen sauna- ja uintipalveluiden yrittäjää vuosille 2023-2025. Haku on auki 4.6.2023 saakka.
Uutiset

Hahdenniemeen haetaan sauna- ja uintipalveluiden yrittäjää

Raision kaupunki hakee Hahdenniemen uimarannan läheisyyteen sauna- ja uintipalveluiden yrittäjää vuosille 2023-2025. Haku on auki 4.6.2023 saakka.

Suoranaiseksi ilmiöksi noussutta, Playa del Raisioksikin nimettyä Hahdenniemen uimarantaa ja sen lähiympäristöä kehitetään vuosittain. Kaupunki panostaa tulevana vuonna mm. uimavalvonnan ja esteettömän uintimahdollisuuden kehittämiseen. Kesätoiminnan ohella kaupunki on yhteistyössä yrittäjien kanssa pilotoinut kahtena talvena avantouintiin liittyviä palveluita. Avantouinnin vahvan kysynnän johdosta kaupunki rakentaakin parhaillaan sauna-, pukuhuone- ja pesutiloja rannan läheisyyteen. Näihin tiloihin haetaan ympärivuotista toimintaa pyörittävää yrittäjää vuosille 2023-2025.

Valittavalta toimijalta odotetaan mm:

  • Toiminnan tulee olla avoinna niin arkisin kuin viikonloppuisin, erikseen yhdessä sovittavina kellonaikoina.
  • Toiminnan tulee olla auki ympärivuotisesti.
  • Toimijan tulee esittää tarjouksessaan viikoittaisia kiinteitä yleisvuoroja, jolloin tilat ovat vapaasti varattavissa erilaisille käyttäjille.
  • Toimijan tulee huomioida erityisryhmät, joilla tulee olla kuluton pääsy pesu- ja pukuhuonetiloihin (pl. saunatilat).
  • Esitetyn toiminnan ohessa kaikki satama-alueen muuta palvelutarjontaa sekä erilaisia käyttäjäryhmiä tukeva tai lisäävä toiminta katsotaan kilpailussa eduksi.
  • Toiminta-ajatuksen ja liikeidean arvioinnissa huomioidaan myönteisesti kaupungin muihin toimintoihin yhteensopiva näkökulma.
  • Arvostamme lisäksi kehittämismyönteistä, innovatiivista ja sekä kaupungin brändiin soveltuvaa lähestymistapaa.

Esitetylle toiminta-alueelle on saatavissa vesi sekä sähkö. Vesi ja sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Kaupunki asentaa saunatiloihin sähkökiukaan.

Kaupunki pyytää vapaamuotoisia tarjouksia sauna- ja uintipalveluista sekä mahdollisista oheistoiminnoista 4.6.2023 mennessä. Tehtävä vuokrasopimus on kaupungin nykyohjeistuksen mukaisesti noin 3-vuotinen, sisältäen molemminpuolisen option kahdesta lisävuodesta.

Hakemukset käsittelee Raision kaupungin kaupunkikehitysjohtaja ja varsinaisen valintapäätöksen tekee kaupunkikehitysjaosto. Yrittäjähaun valinta pyritään tekemään kesäkuun aikana. 

Lisätiedot:
kaupunkikehitysjohtaja Samu Mattila, puh. 040 183 9830, samu.mattila@raisio.fi
satamavastaava Harri Riitamo, puh. 040 545 0053, harri.riitamo@raisio.fi

Haun liitteet ja lisätiedot: https://www.raisio.fi/fi/uutiset/haemme-hahdenniemeen-sauna-ja-uintipalveluiden-yrittajaa