Kierrätetty teräs
Fiskars All Steel -sarjan pinnoitetut paistoastiat voidaan pinnoittaa uudelleen, jos pinnoite alkaa kulua. Tuotteet ovat pitkäikäisiä ja turvallisia käyttää myös korkeissa lämpötiloissa.
Uutiset

Fiskarsilta uudesta vähäpäästöisestä kierrätetystä teräksestä valmistettuja keitto- ja paistoastioita

Fiskars All Steel -keitto- ja paistoastiat ovat valmistettu uudesta, uraauurtavasta kierrätysteräksestä, jonka päästöt ovat minimoitu. Astiat ovat kestävästi valmistettu, ja ne ovat poikkeuksellisen pitkäikäisiä.

Uusi raaka-aine toimii yhtä hyvin kuin aiemmin Fiskarsin astioissa käytetty kierrätetty ruostumaton teräs. Päästöminimoidulla ruostumattomalla teräksellä on 92 % pienempi hiilijalanjälki globaaliin keskiarvoon verrattuna GHG-protokollan laajuuksien 1-3 mukaan. Luvut eivät sisällä hiilijalanjälkeä.

Kestävän Fiskars All Steel -sarjan pinnoitetut paistoastiat voidaan pinnoittaa uudelleen, jos pinnoite alkaa kulua. Tuotteet ovat turvallisia käyttää myös korkeissa lämpötiloissa, ja ne ovat muovittomia ja fluorittomia. Tuotteet ovat pitkän elinkaarensa lopussa 100 % kierrätettäviä.

All Steel -astiat ovat:

  • Valmistettu Outokummun ruostumattomasta teräksestä (Circle Green), jonka hiilijalanjälki on alhaisin ruostumattoman teräksen valmistusteollisuudessa – 92 % pienempi verrattuna maailmanlaajuiseen keskiarvoon
  • 100 % kierrätettävät pakkaukset, jotka on valmistettu muovittomista, uusiutuvista materiaaleista
  • Uudistettu valmistusprosessi maajätteen vähentämiseksi 80 %
  • Erittäin pitkä käyttöikä
  • Valmistettu yhtenä kappaleena
  • Harjattu viimeistely vähentää materiaalien käyttöä ja tuotantojätettä

Laskelmien tavoitteena on olla ISO 14067:2018 (Greenhouse gases — Products Carbon Footprint) -standardin mukaisia ​​tietyin tunnistetuin yksinkertaistuksin. Laskelmat on tarkastanut strateginen neuvonta-, suunnittelu- ja muotoilupalveluiden konsulttiyritys WSP.