Suomalainen Eezy oyj on valittu Paras Eurooppalainen Franchiseketju -kilpailun finaaliin. Voittaja valitaan 19. syyskuuta. Suomen Franchising-Yhdistys palkitsi Eezyn vuoden 2021 franchiseketjuna. Voitto oli edellytys osallistumiselle Euroopan tason kilpailuun.
Uutiset

Euroopan paras Franchise-ketju valitaan 19. syyskuuta – Henkilöstöpalvelu- ja työelämän kehitysyhtiö Eezy Oyj ehdolla Suomesta

Henkilöstöpalvelu- ja työelämän kehitysyhtiö Eezy Oyj on valittu finalistiksi European Franchise Federationin (EFF) järjestämään kilpailuun Euroopan parhaasta franchiseketjusta. Eezyn lisäksi finaalissa on kaksi muuta yritystä. Kilpailu järjestetään Euroopan tasolla ensimmäistä kertaa. EFF European Award -palkintogaala pidetään Brysselissä 19. syyskuuta 2022. Kilpailuun osallistuu ehdokkaita 12:sta Euroopan maasta. 

– Kyllä tämä pieni yllätys oli, että pääsimme finalistiksi. Valinta osoittaa yrittäjyyden merkitystä Eezyssä ja sitä, että ketju ja yrittäjät luottavat toisiinsa ja menestyvät yhdessä. Meillä on toimistot 42 paikkakunnalla ja siksi voimme palvella asiakkaitamme paikallisella asiantuntemuksella valtakunnallisesti. Tunnemme niin yritysasiakkaidemme kuin työntekijöidemme ja -hakijoidemme tarpeet läpikotaisin, kertoo Eezyn yrittäjäketjun vetäjä Jani Suominen

Hakemuksessa perusteltiin muun muassa, mikä erottaa Eezyn muista alan toimijoista, kuinka yrittäjiä tuetaan sekä miten visio ja arvot läpäisevät johdonmukaisesti koko ketjun toiminnan. 

– Eezyn tarina suomalaisen työelämän uudistajana on huikea ja Franchise-yrittäjämme ovat olleet tärkeä osa menestystämme jo vuodesta 1997. Hienoa, että yhteiskunnallisesti merkittävä roolimme mm. suomalaisten nuorten ja maassa asuvien ulkomaalaistaustaisten maahanmuuttajien työllistäjinä on huomattu Euroopassa asti. Yhdessä yrittäjiemme kanssa ratkaisemme asiakkaiden työvoimapulaa ja valmennamme osaajia muuttuvaan työelämään, Eezyn toimitusjohtaja Sami Asikainen kertoo. 

– Uskoisin, että oleellinen kriteeri finaaliin pääsemiseksi on ollut määrätietoinen kehitystyö emon ja ketjun yrittäjien kanssa. Se on luonut vahvan pohjan yrittäjiemme menestymiselle ja tyytyväisyydelle, joka näkyy tyytyväisinä asiakkaina ja hakijoina. Koko Eezyssä on vahva kehittämisen meininki ja sosiaalinen vastuu korostuu tekemisessämme, jatkaa Suominen. 

Suomen Franchising-Yhdistys palkitsi Eezyn vuoden 2021 franchiseketjuna. Voitto oli edellytys osallistumiselle Euroopan tason kilpailuun.