Esperi jatkaa suunnitelmallista kasvuaan ja ostaa Kaarinan Piikkiössä sijaitsevan Wanhustentalo Kotikummun.
Uutiset

Esperi jatkaa kasvuaan, uusi yrityskauppa Turun seudulla

Esperi jatkaa suunnitelmallista kasvuaan ja ostaa Kaarinan Piikkiössä sijaitsevan Wanhustentalo Kotikummun.

”Vuoden 2023 aikana kasvamme valtakunnallisesti yritysostoilla 11 kodilla. Tänä vuonna olemme erityisesti laajentaneet verkostoamme ikääntyneiden asumispalveluissa, kun siihen on tarjoutunut hyviä tilaisuuksia.  Moni yrittäjä kokee nyt olevan oikea aika irtaantua ja me puolestamme olemme luoneet erinomaisen pohjan ottaa liiketoimintaa vastaan vastuullisesti. Tavoitteenamme on jatkaa verkoston laajentamista kaikilla liiketoiminta-alueillamme”, sanoo Esperin yrityskaupoista vastaava projektijohtaja Sebastian Knight. Esperin täyttöasteet ovat erittäin hyvällä tasolla.

Marraskuussa Esperi teki osakekaupat Turun seudulla Runoskylästä, joka piti sisällään kolme hoivakotia. Nyt tapahtuneen Wanhustentalo Kotikummun kaupan myötä Esperillä on Turun seudulla 12 ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille tarjoavaa hoivakotia.

Wanhustentalo Kotikumpu sijaitsee Piikkiössä luonnon keskellä Toivonlinnantien varrella. Päätalo ja erillinen Peippola-rakennus muodostavat yhdessä Wanhustentalo Kotikummun, jossa on yhteensä 50 asukaspaikkaa. Wanhustentalo Kotikummun pitkäaikaisena yrittäjänä on toiminut Heli Mäntsälä.

”Kotikummussa eletään aktiivista arkea. On hienoa, että kodin elämä saa vahvan taustatuen ja tulee jatkumaan yhtä aktiivisena myös Esperillä”, taustoittaa Kotikummun johtaja Heli Mäntsälä.

“Yli 30-vuotinen yrittäjyys on ollut monipuolinen kokemus muutoksineen ja pitänyt yllä aktiivista otetta hoitoalan kehityksessä”, kuvailee Heli Mäntsälä.

”Kiitos henkilöstölle, asukkaille ja asukkaidemme läheisille sekä kaikille yhteistyökumppaneille kuluneista vuosista. On ollut ilo tehdä töitä kanssanne.”

Kaikkien Kotikummun työntekijöiden työsuhteet jatkuvat entisellään ja he siirtyvät Esperille vanhoina työntekijöinä.

”Esperillä on käytössä muistisairaan arvostavaan kohtaamiseen perustuva vuorovaikutusmenetelmä validaatio. Tämä koulutus tullaan tarjoamaan myös kaikille Kotikummun työntekijöille”, sanoo Esperin aluepäällikkö Patrik Ekström.

”Haluan lämpimästi toivottaa Kotikummun tervetulleeksi osaksi Esperiä”, Ekstöm sanoo.

Heli Mäntsälä jää tukemaan kodin siirtymistä Esperille toistaiseksi.