Kuvassa vasemmalla Jaakko Kiviluoma, Mikko Mäkelä, Jimi Westerlund ja Teemu Holma. Edessä Jaakkima Räikkönen
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Digiaura – Elektroniikan kierrätyksen edelläkävijä

– Palvelemme kuluttajia ja yrityksiä kaikissa digitointiin, puhelimiin ja tietokoneisiin liittyvissä tarpeissa ja ongelmissa, Digipalvelu Aura Oy:n toimitusjohtaja Teemu Holma tiivistää yrityksensä toimintaa.

– Elektroniikkaa päätyy romuksi ennen aikojaan, vaikka suuri osa olisi hyödynnettävissä pienten korjausten ja huollon jälkeen. Myönnämme kaikille huolletuille kierrätystuotteillemme kahden vuoden takuun. Takuu on sama sekä kuluttajille että yrityksille. Me korjaamme ja huollamme kaikkien merkkien laitteita ja teemme erikoishuoltoja, joita muut eivät pysty suorittamaan. Pystymme esimerkiksi pelastamaan asiakkaan tuhoutuneesta laitteesta tärkeitä tietoja. Tällä palvelulaajuudella erotumme muista, Holma valaisee.

– Autamme laitteiden käyttöön liittyvissä asioissa ja teemme myös kotikäyntejä. Konsultoimme yrityksiä digiasioissa ja toimimme ulkoistettuna IT-tukena, hän jatkaa.

– Digiaura on iHelp-ketjun Turun alueen edustaja, käytämme vain alkuperäisiä ja laadukkaita tarvikeosia. Olemme myös DNA:n kumppani, joten kaikki liittymiin liittyvät asiat voidaan hoitaa meidän kauttamme, Holma kertoo.

– Työllistämme tällä hetkellä kuusi alan ammattilaista. Pidän kivijalkaa ja henkilökohtaista palvelua erityisen tärkeänä ja samoin sitä, että edistämme kestävää kehitystä ja kierrätystä. Palveluitamme tullaan tarvitsemaan tulevaisuudessakin – ja aina vain enenevissä määrin, Holma arvioi.

Digipalvelu Aura Oy
Satakunnantien 17, 20300 Turku
045 654 4441
info@digiaura.fi